Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Papa's Taco Mia

Beoordeling:
9,2
(22.456 stemmen)
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Bouw smakelijke taco's in Papa's Taco Mia! Papa Louie heeft je een baan gegeven als beloning voor het winnen van een taco-eetwedstrijd. Bouw perfecte taco's voor een reeks hongerige klanten en lever een uitstekende service om Papa Louie trots te maken.

Hoe te spelen

Maak de lekkerste taco's

Kies je speler en begin je leven als taco-maker met een minimumloon. Doe er wat gehakt, paprika en avocado in. Harde schaal, zachte schaal, of wat de klant vraagt.

Klanten komen binnen met verschillende specificaties, en naarmate je vordert speel je nieuwe ingrediënten vrij. Naast fooien verdien je een wekelijkse looncheque waarbij elke dollar terugvloeit in Papa's zak.

Wees extra voorzichtig om de 'afsluiters' tevreden te stellen - dit zijn extra kieskeurige klanten die voor het eerst in Papa's Taco Mia!

Hanteer de hitte van Taco Tuesday

De ultieme taco-artiest zijn is niet gemakkelijk. Naarmate de levels vorderen, neemt het aantal klanten en hun steeds complexere eisen toe. Kun je de hitte in Papa's keuken aan? Dat hangt af van hoe snel je bestellingen opneemt, je uitmuntendheid aan het grillstation en je artisticiteit bij het bouwen.

Koop extravagante upgrades

Upgrades nemen ook de hitte weg als de keuken extra pittig wordt. Gebruik het geld dat je hebt verdiend om upgrades te kopen voor het kook- en bouwproces, zoals de gewaardeerde gouden spatel voor de meest flippende flips. Er zijn ook verschillende inrichtingen voor het bestelstation die een aangename wachtervaring creëren voor je klanten.

Bespioneer je klanten in naam van taco perfectie

Papa bespioneert klanten al sinds lang voor het internet. Hij heeft een agenda vol voorkeuren. Snuffel rond en leer over je terugkerende klanten, zodat je de service kunt verbeteren. Hoe beter je je klanten bedient, hoe meer badges je verdient!

Kenmerken

 • Gefeliciteerd, je hebt een stage gewonnen bij Papa's tacowinkel
 • Bouw de lekkerste taco's voor diverse klanten
 • Geef klanten de perfecte eetervaring voor de grootste fooien
 • Upgrade de Taco Mia! Met een reeks handige kookgereedschappen en inrichting

Ontwikkelaar

Flipline Studios heeft dit spel gemaakt. Kijk ook eens naar Papa's Burgeria en Papa's Hot Doggeria voor meer leuke Papa's spelletjes.

Platforms

 • Webbrowser
 • Android
 • iOS

FAQs

Waarom werkt Papa's Taco Mia niet?

Er kunnen vele redenen zijn waarom het spel niet werkt.

 • Om Papa's Taco Mia te spelen moet je op een desktop-pc zitten die een ondersteunde webbrowser zoals Google Chrome of Firefox gebruikt.
 • Het wissen van de cache van je browser en het uitschakelen van AdBlock software kan helpen de problemen op te lossen.
 • Contact opnemen met CrazyGames als Papa's Taco Mia nog steeds niet voor je werkt.

Hoe krijg ik een goede score van afsluiters in Taco Mia?

Je moet elk element zo goed als perfect krijgen voor een goede score. Grill met precisie en breng de toppings zo gelijkmatig mogelijk aan. Als je het verprutst, kan het de moeite waard zijn om opnieuw te beginnen.

Waar kan ik Papas Taco Mia spelen zonder Flash?

Je kunt Papa's Taco Mia zonder Flash spelen op CrazyGames.nl, dankzij emulatietechnologieën. Je hoeft geen downloads te maken om het te laten werken.

Besturing

Gebruik de linkermuisknop voor interactie.

FAQ

Waarom werkt Papa's Taco Mia niet?

Er kunnen veel redenen zijn waarom het spel niet werkt.

 • Je moet op een desktop-pc zitten die een ondersteunde webbrowser zoals Google Chrome of Firefox gebruikt om Papa's Taco Mia te spelen.
 • Het wissen van je browsercache en het uitschakelen van AdBlock-software kan helpen om problemen op te lossen.
 • Neemcontact op met CrazyGames als Papa's Taco Mia nog steeds niet werkt voor jou.

Hoe krijg ik een goede score van afsluiters in Taco Mia?

Je moet elk element zo goed als perfect krijgen voor een goede score. Grill met precisie en breng de toppings zo gelijkmatig mogelijk aan. Als je het verprutst, kan het de moeite waard zijn om opnieuw te beginnen.

Waar kan ik Papa's Taco Mia spelen zonder Flash?

Je kunt Papa's Taco Mia zonder Flash spelen op CrazyGames.com, dankzij emulatietechnologieën. Je hoeft niets te downloaden om het te laten werken.

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie