Logo CrazyGames.nl

Papa's Freezeria

Beoordeling:
9,0
(38.878 stemmen)
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Classificatie:

Beheer een ijswinkel in Papa's Freezeria! Papa Louie is de stad uit en heeft jou de leiding gegeven over de Freezeria. Maak de perfecte sundaes voor klanten die van de zomervakantie genieten in dit klassieke restaurantmanagementspel.

Hoe te spelen

Maak verrukkelijke desserts

Het leven bij Papa's Freezeria begint eenvoudig. Je mag spelen als Alberto of Penny. Er zijn een paar klanten, en het tempo is vrij gemakkelijk, laid-back bij het strand stijl.

Bouw de favoriete ijscoupe van je klant naar wens, en ze zullen blij zijn met het product. Het spel begint met een eenvoudige tutorial om je wegwijs te maken in je nieuwe rol.

Beheer je tijd effectief

Als je denkt dat je een gemakkelijke zomerbaan te wachten staat, kom je voor een verrassing te staan. Naarmate de dagen verstrijken, wordt het steeds drukker in de winkel; de klanten zijn veeleisender. Je jongleert met meerdere sundae-bestellingen tegelijk, dus tijdmanagement is cruciaal.

Aan het eind van elk level wordt je topping-, mix-, bouw- en wachtscore opgeteld. Maximaliseer je score voor de beste tips!

Upgrades kopen

Papa eist dat je je zuurverdiende fooien opnieuw in de zaak investeert, in plaats van ze je te laten houden.

Je kunt verschillende upgrades voor de winkel kopen om het leven gemakkelijker te maken als de levels lastiger worden. Je kunt blender booster upgrades kopen, mengniveau alarmen, auto-ijs, en meer. Automatisering is essentieel als je je klantencapaciteit opschaalt! Zelfs meubelupgrades bieden extra voordelen.

Krijg de primeur van je klanten

Ken je klant. Papa Louie rommelt niet. Hij heeft een gedetailleerd boek vol met persoonlijke gegevens van zijn klanten, van sundae-fanaten tot gelegenheidsconsumenten. Bestudeer dit boek en leer wat je klant wil.

Meer Papa's spelletjes

Blader door onze Flash spelletjes voor meer klassiekers! Vergeet niet de andere prachtige spellen in de Papa Louie serie, zoals Papa's Pizzeria en Papa's Burgeria.

Kenmerken

  • Voer de Freezeria van je papa uit terwijl hij AFK is.
  • Bouw de meest verrukkelijke desserts op dit aan het strand gelegen
  • Bevredig de zoetekauwen van je klanten om grote fooien te krijgen
  • Pluk de vruchten van een ijsexpert

Ontwikkelaar

Papa's Freezeria is ontwikkeld door Flipline Studios.

Verschijningsdatum

Augustus 2011

Bediening

Muis om te spelen.

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie