Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Papa's Wingeria

Beoordeling:
8,8
(34.687 stemmen)
Gepubliceerd:
mei 2021
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Papa's Wingeria is een casual restaurantgame waarin je heerlijke vleugeltjes voor klanten bereidt. Leer het perfecte bord vleugels te serveren en koop upgrades om de klantervaring te verbeteren. De dagen worden alleen maar drukker bij Papa's Wingeria, dus werk snel om alle bestellingen op tijd af te leveren!

Hoe te spelen

Accepteer je plaats in de pikorde

Neem... deze gebroken vleugels... en gooi ze in de frituurpan. We moeten klanten bedienen. Papa Louie heeft je opgelicht om in een van zijn restaurants te werken. Je bent nu contractueel verplicht om lekkere vleugels te bakken voor Papa's Wingeria. Hij zal beginnen met de basisvaardigheden en van daaruit werk je verder.

Voeg een smaakvolle hoeveelheid saus toe.

Bak de gevraagde hoeveelheid vleugels tot ze de lijn bereiken. Plaats de vleugels in de wing-spinner 3000 en vul ze met de gevraagde saus. Er zijn verschillende sauzen waar de klanten van Wingeria dol op zijn, dus het is essentieel om de tijd voor het sauzen en vleugelen precies te bepalen. Er is niets erger dan niet genoeg saus hebben.

Spreid je vleugels

De laatste stap. Spreid je vleugels netjes over het bord en voeg alle gewenste extra's toe! Sommige klanten overtuigen zichzelf er graag van dat een paar selderijstengels het een gezonde maaltijd maken. Serveer het met een kus van de chef, maar niet letterlijk. Dat kan je in de problemen brengen.

Ontspan na een dag in de kippenwinkel

Na elke werkdag krijg je 3 kaartjes om een van de verschillende minigames te spelen. Je kunt op doelen schieten, hamburgers vangen of een van de andere minigames spelen. Als je slaagt in de uitdaging, word je beloond met iets om je te helpen in het spel. Je kunt je fooien ook gebruiken om nieuwe items voor het restaurant te kopen.

Van Wingeria tot Blingeria

Decoratieve items zoals tafels en posters helpen de wachttijd voor klanten te verbeteren, terwijl upgrades voor de apparatuur het voedselbereidingsproces makkelijker en sneller kunnen maken. Uiteindelijk wordt de winkelvloer volledig uitgerust met nieuwe meubels, vloeren, muren - alle toeters en bellen. Maar je moet ze wel eerst verdienen!

Kenmerken

  • Kies een personage of bouw je eigen personage
  • Bak vleugels en serveer ze toonbaar
  • Speel leuke minigames om items vrij te spelen na een dag hard werken
  • Upgrade Papa's Wingeria met de mooiste meubels

Verschijningsdatum

  • Juni 2012 (Flash)
  • Augustus 2014 (iOS)
  • Februari 2019 (Android)

Ontwikkelaar

Flipline Studios heeft Papa's Wingeria gemaakt. We hebben nog veel meer van hun Papa's spellen om te spelen. Andere populaire keuzes zijn Papa's Cheeseria en Papa's Freezeria.

Platform

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om de vleugels te koken.

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie