Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Papa's Donuteria

Beoordeling:
8,8
(60.996 stemmen)
Gepubliceerd:
juni 2014
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Papa's Donuteria is een casual restaurantspel waarin je heerlijke donuts maakt voor klanten. Leer hoe je het deeg moet rollen en snijden, bakken en serveer de donuts met allerlei zoete en lekkere toppings. De dagen worden alleen maar drukker, dus leer snel te werken zonder aan kwaliteit in te boeten!

Hoe te spelen

Snijd en rol het deeg

Papa Louie heeft medelijden met je, een arme jongen/meisje op zoek naar hun eerste baantje, en heeft je een kans gegeven in zijn Donuteria. Hij leert je de basis van het maken van donuts, te beginnen met het rollen en snijden van het deeg in nette cirkels. Bak de benodigde hoeveelheid donuts tot ze de eerste lijn bereiken en draai ze dan om om de andere kant te bakken tot ze klaar zijn.

Coaten en de toppings toevoegen

De volgende stap in het maken van donuts is het coaten. Dompel de donuts in verschillende glazuren en suikercoatings om de eerste laag heerlijkheid toe te voegen, en pomp vulling in de donuts waar de klant om gevraagd heeft.

Daarna is het tijd voor de toppings! Hier vind je alle toppings die Papa's Donuts maken tot de beste die er te koop is. Wees zo nauwkeurig mogelijk voor de hoogste klanttevredenheid!

Geniet van je vrije uurtjes

Na elke werkdag krijg je 3 kansen op een van de verschillende minigames. Je kunt Papa's Raceria spelen of een van de andere leuke spelletjes. Als je slaagt voor de uitdaging, word je beloond met iets om je te helpen in het spel. Je kunt je fooien ook gebruiken om nieuwe dingen voor het restaurant te kopen.

De donutwinkel opleuken

Decoratieve items zoals tafels en posters helpen de wachttijd voor klanten te verbeteren, terwijl upgrades voor de apparatuur het voedselbereidingsproces makkelijker en sneller kunnen maken. Uiteindelijk zal de winkel volledig zijn uitgerust met nieuwe meubels, vloeren, muren - alle toeters en bellen. Maar je moet ze wel eerst verdienen!

Kenmerken

  • Kies een personage of bouw je eigen personage
  • Maak verschillende donuts vanuit het niets!
  • Speel verschillende minigames na een dienst
  • Upgrade Papa's Donuteria met de mooiste meubels

Verschijningsdatum

  • Juni 2014 (Flash)
  • Juni 2019 (Android & iOS)

Ontwikkelaar

Flipline Studios heeft Papa's Donuteria ontwikkeld. Ze hebben nog veel meer Papa's spellen die je gratis kunt spelen. Twee andere populaire keuzes zijn Papa's Wingeria en Papa's Hotdoggeria.

Platform

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om de donut te maken.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie