Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Papa's Burgeria

Beoordeling:
9,1
(80.892 stemmen)
Gepubliceerd:
september 2021
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Classificatie:
Wiki pagina's:

Papa's Burgeria is terug! Dankzij Flash-emulatie kun je Papa's Burgeria nu weer gratis in je webbrowser spelen. Papa heeft jou de leiding gegeven over zijn gewaardeerde hamburgertent. Je moet nu de bestellingen opnemen, dan bakken en de hamburgers bouwen! Wees een goede burgerflipper en maak Papa Louie trots.

Hoe te spelen

Flip de burgers met passie

Papa's Burgeria leidt je door de basisprincipes van het omdraaien van hamburgers en het verdienen van geld. Neem je eerste bestelling en volg de instructies op het scherm. Je begint met het opnemen van de bestelling en het bakken van het pasteitje, voordat je de burger afrondt met tomaten, uien, sauzen, broodjes met zaadjes en andere geliefde hamburgeringrediënten.

Je tijd indelen

Naarmate de niveaus vorderen, maak je kennis met nieuwe klanten met complexere bestellingen. En het aantal klanten zal toenemen. Dat betekent dat u uw verantwoordelijkheden moet afwegen en de timing moet leren kennen om de beste scores en tips van uw klanten te krijgen.

Upgrades kopen

Papa eist dat je de fooien gebruikt om upgrades voor het restaurant te kopen in plaats van voor je eigen vrijetijdsbesteding. Je hebt de mogelijkheid om upgrades te kopen nadat elk level is voltooid. De winkel biedt items die de wachttijden van klanten helpen verbeteren (zoals een televisie), lampen die hamburgers warm houden en vele andere items om je zuurverdiende geld aan uit te geven.

Snoep op uw klantenkring

Papa houdt een profiel bij van al zijn meest gewaardeerde klanten. U kunt in het klantenboek kijken om de gedetailleerde voorkeuren van uw terugkerende klanten te zien.

Meer spellen zoals deze

Als je van de Papa Louie-franchise houdt, kijk dan eens Papa's Pizzeria voor nog een fastfood-werknemerservaring. Bekijk onze Koken en voedsel games voor nog veel meer leuke titels. Pinguïn Diner en Pinguïn Diner 2 zijn ook klassiekers in dit genre.

Kijk voor meer klassiekers op onze Flash games verzameling.

Functies

  • Run je Papa's Burgeria terwijl hij AFK is
  • Bouw epische hamburgers helemaal opnieuw
  • Gelieve uw klanten om grote tips te krijgen
  • Pluk de vruchten van het zijn van een pro beef flipper

Datum van publicatie

december 2010

Ontwikkelaar

Papa's Burgeria is gemaakt door Flipline Studios.

Platformen

Webbrowser. We hebben ook de Android- en iOS-versies.

Besturing

Linksklikken voor interactie met de voorwerpen

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie