Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Papas Cupcakeria

Beoordeling:
8,9
(25.926 stemmen)
Gepubliceerd:
oktober 2013
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Papas Cupcakeria is een casual restaurantspel waarin je voor Papa Louie werkt en lekkere cupcakes voor klanten maakt. Maak indruk op de klanten met je decoratieve taartvaardigheden en blijf op de hoogte van de bestellingen die dagelijks toenemen. Help Papa om van deze zaak de hipste cupcakezaak van de stad te maken!

Hoe te spelen

Van auto-ongeluk naar Cakeria

Papa Louie en Roy (van Papa's Pizzeria) hebben een plan bedacht om een nieuwe werknemer te krijgen voor de pas geopende Papa's Cupcakeria - ze remmen je af, wat een botsing veroorzaakt. In plaats van een verzekering af te sluiten, bieden ze je werk aan onder het wettelijk minimumloon. Het werkt geweldig en je bent nu verplicht om je schuld af te betalen door in de Cupcakeria te werken als James, Willow of een ander karakter dat je zelf hebt bedacht.

Het is een fluitje van een cent om een mooie taart te bakken!

Begin met het aannemen van je eerste bestellingen. Kies een mooie beker, doe er wat beslag in en bakken maar! De echte kunst komt bij het opbouwstation, waar je zorgvuldig verschillende soorten glazuur toevoegt voordat je het afmaakt met toppings zoals hagelslag en sausjes. Zorg ervoor dat je je cupcakes zo perfect mogelijk maakt voor de beste klantenscores.

Kom tot rust na een dag koekjes bakken

Naarmate elke dag in de Cupcakeria voorbijgaat, vergeet je langzaam waarom je hier terecht bent gekomen, gehypnotiseerd door het plezier van taarten bakken en de 7 minigames die je graag speelt na elke shift. Je krijgt 3 kaartjes om te spelen en als je wint, word je beloond met iets dat je helpt in het spel. Je kunt je fooien ook gebruiken om nieuwe artikelen voor het restaurant te kopen.

Versier meer dan alleen de taart

Decoratieve items zoals tafels en posters helpen de wachttijd voor klanten te verbeteren, terwijl upgrades voor de apparatuur het voedselbereidingsproces makkelijker en sneller kunnen maken. Uiteindelijk zal de Cupcakeria helemaal versierd zijn met nieuwe meubels, vloerbedekking, muren - alle toeters en bellen om indruk te maken op je rusteloze klanten.

Kenmerken

  • Speel als James, Willow of stel je eigen personage samen
  • Bak taarten. Voeg met precisie toppings toe voor perfectie
  • Speel leuke minigames om items vrij te spelen na een dag hard werken
  • Upgrade Papa's Cakeria met de meest elegante meubels

Verschijningsdatum

  • Augustus 2013 (Flash)
  • November 2015 (Android & iOS)

Ontwikkelaar

Flipline Studios heeft Papa's Cupcakeria ontwikkeld. Probeer ook eens een paar van hun andere spellen, zoals Papa's Donuteria en Papa's Scooperia!

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om een cupcake te maken.

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie