Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Geometry Game

Beoordeling:
8,6
(724.533 stemmen)
Gepubliceerd:
mei 2016
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Geometry Dash Online is een gratis side-scrolling platform spelgespeeld in sync met muziekritmes. Groove je een weg over en onder obstakels om de muzikale vaart erin te houden. Als je een fout maakt, is het terug naar het begin!

Hoe te spelen

In Geometry Dash Online beweegt het vierkant uit zichzelf. Het enige wat je hoeft te doen is klikken om te springen als dat nodig is en omhoog/omlaag gebruiken om voertuigen te besturen. De manier waarop je obstakels ontwijkt is vaak synchroon met de beat, dus zorg dat je geluid aan staat en geniet van de ervaring!

Terwijl je door de levels beweegt, zijn er verschillende secties met coole nieuwe deuntjes, kleuren en vaardigheden die extra aandacht vereisen. Het is een fantastische muzikale reis!

Geometry Dash Geschiedenis

Volgens de ontwikkelaar is Geometry Dash begonnen zonder een duidelijke visie. Het had alle kanten op kunnen gaan. Het begon gewoon als een sjabloon met een kubus die kon botsen en springen.

Toen het spel voor het eerst werd gelanceerd, heette het Geometry Jump en had het slechts zeven levels. Later werd het omgedoopt tot "Geometry Dash." Op dit moment zijn er vier gratis versies van het spel, een daarvan is "Geometry Dash Lite," die nu de eerste 13 levels van de volledige versie bevat.

Reviews

Het spel heeft positieve kritieken gekregen van critici. Softpedia prees de stijl van het spel en zei: "Hoewel het soms een beetje frustrerend kan worden, kun je altijd de levels voltooien met behulp van de oefenmodus en dan in de vele verschillende door gebruikers gegenereerde levels springen."

Game Tips

Het beste advies is om je bewegingen op de maat van de muziek te timen.Blijf kalm(klinkt simpel). Het spel zal veel makkelijker zijn als je niet gestrest bent! Oefenen! Na verloop van tijd zul je de subtiele bewegingen oppikken die je nodig hebt om verder te komen.Deel je prestaties met anderen en leer van andere gamers.

Features

Uitdagende levels die in moeilijkheidsgraad variëren van moeilijk tot bijna onmogelijkEenvoudige besturing maakt het spel intuïtief om vanaf het begin te lerenUitstekende muziek die je dwingt om het volgende deel van het nummer te bereikenLeuke gameplay op de maat van de beat

Platforms

Geometry Dash is beschikbaar op alle platforms: web, Android, iOS, en Windows phones.

Ontwikkelaar

Het spel is gemaakt door RobTop games voor mobiel, voordat het werd overgezet naar PC als Geometry Dash Online.

Deze Scratch-versie is gemaakt door Griffpatch.

Bediening

SPATIE/OMHOOG-pijltje = Springen

SPATIE INHOUDEN/OMHOOG-pijltje = Multi-sprong

Pijltje OMHOOG = Voertuig omhoog sturen

Pijltje OMLAAG = Voertuig naar beneden sturen

Raak de spikes niet aan, of je zult opnieuw moeten beginnen!

FAQ

Waar kan ik Geometry Dash gratis spelen?

Je kunt een gratis webversie van Geometry Dash spelen op deze pagina bij CrazyGames.com.

Wanneer kwam Geometry Dash uit?

Het eerste Geometry Dash-spel werd op 13 augustus 2013 uitgebracht voor mobiele apparaten.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie