Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Vuurjongen en Watermeisje 3: IJstempel

Beoordeling:
9,0
(190.218 stemmen)
Gepubliceerd:
september 2018
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki pagina's:

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple is het derde coöperatieve platformspel in de Fireboy and Watergirl-serie. Verken de ijskoude diepten van de ijstempel en glijd je een weg door de lastige puzzels. Werk samen voor de beste resultaten! Er zijn 36 levels van oplopende moeilijkheidsgraad om onder de knie te krijgen.

Hoe te spelen

Speel coöperatief

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple kun je het beste samen met een vriend of vriendin spelen, maar je kunt ook solo spelen en beide personages besturen. Met een vriend(in) kun je Fireboy en Watergirl via hetzelfde toetsenbord door een labyrint van ijzige puzzels sturen.

Gebruik je krachten

Gebruik de kracht van water, vuur en teamwork om elke lastige situatie te verslaan. Beide personages hebben unieke krachten die je moet gebruiken om door de verschillende delen van elk level te komen. Met de toevoeging van ijs zul je ook moeten nadenken over de beste manier om door een gladde situatie te komen.

Problemen oplossen

Er zijn puzzels met water, lava, slijm, en nu ook met licht, ijs en vele andere constructies naarmate je vordert in het spel. Denk creatief en werk als een team om een weg te vinden door de steeds complexere uitdagingen.

De serie Fireboy and Watergirl

Fireboy and Watergirl is een populaire platformspelreeks waarin je samen moet werken om problemen te overwinnen. Dit is het derde spel in de serie. Blader hieronder door de rest van de serie:

Meer 2-Speler spelletjes

Ga naar onze collectie 2-speler games voor een uitgebreide verzameling titels die je zowel lokaal als online met je vrienden kunt spelen. Stickman Supreme Duelist 2 en Soccer Legends 2021 zijn twee uitstekende keuzes voor multiplayer-games.

Kenmerken

  • Bestuur beide personages solo of speel met een vriend
  • Gebruik beide personages samen om het level te verslaan
  • 36 levels met complexe puzzels om te verslaan
  • IJs dat beide spelers anders beïnvloedt

Verschijningsdatum

Dit spel werd aanvankelijk uitgebracht als een Flash-spel in juli 2014. In september 2018 werd het spel bijgewerkt naar HTML5.

Ontwikkelaar

Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple is gemaakt door Oslo Albet.

Platforms

Webbrowser (desktop en mobiel)

Fireboy besturing

  • Links of rechts pijl om te bewegen
  • Pijl omhoog om te springen

Watergirl besturing

  • AD om te bewegen
  • W om te springen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie