Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Bloons Tower Defense

Beoordeling:
9,1
(50.674 stemmen)
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Bloons Tower Defense is het originele en eerste Bloons TD-spel. Bouw je verdediging op tegen een steeds groter wordende stroom ballonnen. Gebruik verschillende eenheden en upgrades om alle ballonnen in zicht neer te knallen voordat ze het einde bereiken.

Hoe speel je het spel?

Stapel je torens

Zoek een goede plek om je eerste verdediging neer te zetten en start de eerste golf. Je kunt je in dit stadium alleen de dart- en tacktorens veroorloven. De statistieken voor elk wapen staan aan de rechterkant en geven nuttige informatie over hoe de torens werken. Je kunt je verdediging het beste plaatsen op plekken die de paden vanuit meerdere hoeken bestrijken, vooral als het om de tacktoren gaat.

Upgrades kopen

Naarmate de levels vorderen, moet je je bestaande torens upgraden om ervoor te zorgen dat je de toenemende golven ballonnen kunt tegenhouden. Je sterkste stuk in het spel is de darttoren. Deze kan overal worden gestapeld en is erg krachtig met de piercing darts upgrade, dus aarzel niet om deze krachtige apen op elkaar te stapelen.

Uitbreiden naar nieuwe verdedigingen

Andere soorten ballonnen die sneller bewegen, meerdere ballonnen bevatten en meer vuurkracht vereisen, worden in latere levels aan de mix toegevoegd. De lastigste van allemaal is de zwarte ballon. In dit stadium moet je de bom- en ijstoren overwegen, die je je op dit moment zou moeten kunnen veroorloven.

Koop de superaap

Je moet eerst de bom toren kopen voordat je de ijstoren koopt, omdat alleen bommen bevroren ballonnen kunnen laten knappen. De dingen kunnen snel uit de hand lopen als je in het latere spel komt. Je moet sneller denken en proactiever bouwen om ervoor te zorgen dat de ballonnen niet door je verdediging breken. Uiteindelijk kun je je de superaap veroorloven, die ballonnen versnippert als een machine.

Het spel uitspelen

Bloons Tower Defense duurt niet eeuwig. Als je al je verdedigingswerken op de juiste plek hebt staan, kun je doorspelen tot level 50. Dit is de laatste ronde. Dit is de laatste ronde en als je deze hebt voltooid, is het spel uit. Gefeliciteerd! Nu is het tijd om Bloons Tower Defense 2 te spelen.

Meer spellen zoals dit

Bloons TD 1 is een klassiek stukje nostalgie uit het Flash-spellentijdperk. Als je zin hebt in nog meer herinneringen, bekijk dan de volledige collectie. Ze houden verrassend goed stand. World's Hardest Game is een uitdagende keuze, net als het legendarische Papa's Pizzeria.

Ontwikkelaar

Ninja Kiwi heeft dit spel ontwikkeld.

Platform

Webbrowser

Besturing

Klik/tik op de torens die je wilt bouwen en klik/tik op het gebied waar je ze wilt plaatsen. Je kunt ook klikken/tikken op de torens die je gebouwd hebt om te zien welke upgrades je kunt kopen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie