Logo CrazyGames.nl

Little Alchemy 2

Beoordeling:
9,2
(24.669 stemmen)
Ontwikkelaar:
Recloak
Gepubliceerd:
augustus 2017
Laatst bijgewerkt:
februari 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Little Alchemy 2 is een intrigerend speld met wetenschap en wonder. Je krijgt in het begin verschillende elementen - lucht, vuur, aarde en water. Net zoals in het originele Little Alchemy, moet je al deze elementen combineren om nieuwe materialen en natuurlijke substanties te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos en het aantal verschillende combinaties en materialen die je kan creëren is zeer hoog. Om objecten te creëren moet je twee objecten in het meng-scherm slepen - als de voorwerpen gecombineerd kunnen worden zal het nieuwe resulterende materiaal tevoorschijn komen. Bijvoorbeeld, als je twee delen lucht combineert zal je druk creëren, en als je vuur met vuur combineert bekom je energie.

Als je de materialen van het bord wilt verwijderen, klik dan simpelweg op de clean-up knop in de linkerbovenhoek. Om je vooruitgang bij te houden is er een encyclopedie dat elk object dat je hebt ontdekt oplijst, samen met de combinaties die je hebt gevonden om ze te creëren. Bovendien toont de encyclopedie ook je totale vooruitgang. Little Alchemy 2 is een fantastisch spel dat leuk is om te spelen - je zal een beter begrip krijgen van onze natuurlijke wereld en daarbij veel plezier hebben.

Kenmerken

  • Interessante en uitdagende spelervaring
  • Meer dan 600 verschillende voorwerpen te ontdekken
  • Leer over onze natuurlijke wereld

Ontwikkelaar

Little Alchemy 2 is ontwikkeld door Recloak.

Platformen

Dit spel is ontwikkeld in HTML5 en is beschikbaar in je browser, op al je apparaten (inclusief mobiele apparaten en tablets!).

Laatst bijgewerkt

31 jan 2023

Bediening

  • Linkermuisknop om interactie te hebben met het menu
  • Linkermuisknop om de geselecteerde items uit je inventaris te slepen
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie