Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Bloons Tower Defense 4

Beoordeling:
7,0
(99.086 stemmen)
Gepubliceerd:
maart 2021
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki pagina's:

Bloons Tower Defense 4 is een klassiek tower defense-spel dat oorspronkelijk werd uitgebracht in Flash. Verdedig het pad door tactisch verschillende verdedigingswerken op de kaart te plaatsen. Upgrade ze en speel er meer vrij naarmate je verder komt in het spel.

Zo speel je Bloons Tower Defense 4

Bloons TD 4 bevat verschillende banen met verschillende moeilijkheidsgraden. De makkelijkere banen hebben handigere locaties voor het plaatsen van je verdedigingen en zijn meestal langer. Je kunt ook de moeilijkheidsgraad instellen, waardoor de kosten van aankopen en het aantal levels afnemen en je levens toenemen.

Er zijn 16 nieuwe wapens en verdedigingsmiddelen vrij te spelen naarmate je verder in het level komt. De meeste van deze voorwerpen kun je upgraden om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden en vijanden efficiënter uit te schakelen.

Kenmerken

  • Verschillende sporen om te verdedigen
  • 16 vrij te spelen verdedigingsvoorwerpen
  • Upgradebare verdedigingen
  • Vrij te spelen speltypen

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Meer spellen zoals dit

Er zijn nog veel meer populaire casual games bij CrazyGames. Kijk eens naar Cookie Delivery voor een soortgelijke verslavende titel of World's Hardest Game voor iets anders. Je kunt ook het originele Bloons Tower Defense spelen, dat deel uitmaakt van onze grotere gerestaureerde Flash spelletjes sectie.

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om de torens te plaatsen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie