Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Bloons Tower Defense 4

Beoordeling:
7,0
(84.815 stemmen)
Gepubliceerd:
maart 2021
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki pagina's:

Bloons Tower Defense 4 is een klassiek torenverdedigingsspel dat oorspronkelijk in Flash is uitgebracht. Verdedig het pad door verschillende verdedigingen tactisch over de kaart te plaatsen. Upgrade ze en ontgrendel meer naarmate je verder komt in het spel.

Hoe te spelen

Bloons TD 4 beschikt over verschillende tracks met verschillende moeilijkheidsgraden. De gemakkelijkere tracks hebben handigere locaties voor het plaatsen van je verdediging en zijn meestal langer. U kunt ook de moeilijkheidsgraad instellen, de kosten van aankopen, het aantal niveaus verlagen en uw leven verlengen.

Er zijn 16 ontgrendelbare nieuwe wapens en verdedigingen, hoe verder je in het level komt. De meeste van deze items kunnen worden geüpgraded om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden en vijanden efficiënter uit te schakelen.

Meer spellen zoals deze

Er zijn veel meer populaire torenverdedigingsspellen bij CrazyGames. Kijk bijvoorbeeld eens naar Endless Siege voor een even verslavende titel, of Tower Swap voor iets anders. Je kunt ook de originele Bloons Tower Defense spelen, het is onderdeel van onze grotere herstelde Flash-games sectie.

Functies

  • Verschillende tracks om te verdedigen
  • 16 ontgrendelbare verdedigingsitems
  • Opwaardeerbare verdedigingen
  • Ontgrendelbare spelmodi

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Linkermuisknop

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie