Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Hole.io

Beoordeling:
9,2
(284.885 stemmen)
Gepubliceerd:
juli 2018
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Hole.io is een multiplayer .io-groeispel waarin je alles op je pad in je opneemt. Je begint als een klein zwart gat en breidt uit door meer objecten te absorberen. Hoe groter je wordt, hoe meer objecten je in de leegte kunt slikken. Dit gaat door totdat je hele beschavingen aan het consumeren bent.

Hoe Hole.io te spelen

Doorgaans zijn kweekspellen eindeloos en richten ze zich meer op het opeten van andere spelers voor grote beloningen. Als je dan wordt opgegeten, begin je helemaal opnieuw.

Hole.io is anders. Hoewel je andere spelers kunt absorberen, is het belangrijkste doel om zoveel mogelijk objecten op te eten. Hierdoor kun je snel groeien binnen de tijdslimiet van twee minuten. Als je verbruikt bent, hoef je maar een paar seconden te wachten voordat je kunt respawnen.

Spelmodi

De standaard spelmodus in Hole.io is getimed. Als de timer afgelopen is, wint de hole met de hoogste score. Je kunt er ook voor kiezen om Battle Royale te spelen, een eindeloze spelmodus die eindigt wanneer je de laatste hole bent die nog over is.

Kaarten

Hole.io heeft een grote verscheidenheid aan kaarten om je een goed gekweekte honger naar vernietiging te geven. Er zijn post-apocalyptische woestenijen, steden, boerderijen, middeleeuwse thema's en nog veel meer om uit te kiezen. Selecteer gewoon elke gewenste kaart in het menu om aan de slag te gaan.

Hole.io-tips

Zodra het spel begint, begin je met het consumeren van kleine voorwerpen zoals planten en mensen. Hierdoor zul je snel groeien, waardoor je gat dingen van grotere omvang kan opnemen.

Zodra je groot genoeg bent om grotere voorwerpen te eten, focus je dan op het eten ervan. Op kaarten met veel gebouwen, concentreer je je gewoon op het eten van die gebouwen en je zult snel groter worden.

Doe geen moeite om andere spelers op te eten, tenzij er niet veel anders meer te eten is, of je hebt ze gevangen in een hoek waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden opgenomen.

Vergelijkbare spellen

Hole.io is een groei-.io-spel. Veel games hebben groei als sleutelmechanisme. Daarom hebben we een sectie gewijd aan: groei spelletjes!

Bekijk enkele andere verslavende kweekspellen zoals Worms Zone en MiniGiants.io en bevredig je primaire drang om te groeien en te consumeren!

Kenmerken

  • Doe mee aan een wedstrijd om een allesverslindend zwart gat te worden
  • Speel verschillende kaarten op verschillende plaatsen en perioden
  • Groei groter en absorbeer hele dorpen en steden
  • Getimede en Battle Royale-spelmodi

Publicatiedatum

De game is in juni 2018 voor het eerst uitgebracht op mobiele platforms (iOS en Android). De online versie is sinds juli 2018 beschikbaar.

Ontwikkelaar

Deze versie is gebaseerd op het spel van Voodoo. Je moet ook controleren Paper.io, nog een fantastisch .io-spel om te spelen!

Platformen

  • webbrowser
  • Android
  • iOS

Besturing

Gebruik je muis of de pijltjes toetsen om het zwarte gat te bewegen.

FAQ

Kun je Hole.io online spelen?

Ja, je kunt Hole.io zowel in je browser als op je mobiele apparaten spelen.

Zijn tegenstanders in Hole.io echte spelers of bots?

Andere spelers in Hole.io zijn bots.

Hoe speel je Hole.io?

  • Ga naar Hole.io op crazygames.nl.
  • Gebruik je muis om je zwarte gat te bewegen.
Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie