Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Krunker

Beoordeling:
9,1
(440.731 stemmen)
Ontwikkelaar:
Yendis Entertainment
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Classificatie:
Wiki pagina's:

Krunker is een snel, korrelig first-person shooter-spel. In dit spel begeven spelers zich in een korrelig landschap om het op te nemen tegen andere spelers over de hele wereld. Krunker.io kan terloops worden gespeeld om de tijd te doden of serieus in competitie tegen andere die-hard FPS fanaten.

Na het uitproberen van een breed scala aan competitieve spellen op Roblox, vonden we de voortdurende verbeteringen en uitdaging van Krunker een betere aanpak. Het feit dat je geen krachtige pc nodig hebt om deze spellen te spelen, bespaart niet alleen geld, maar betekent ook dat iedereen in de vriendengroep kan spelen.

Beoordeling door FamilyGamingDatabase.

Hoe speel ik Krunker.io?

Doe mee aan de hectische en snelle actie van Krunker.io. De game doet denken aan FPS-games als Counter-Strike, waarbij reactietijden en mikvaardigheid je grootste troeven zijn. Beweeg snel om het vuur te ontwijken en schiet scherp om je vijand met precisie neer te halen. Je kunt direct in een spel springen voor onmiddellijke actie of aangepaste spelmodi kiezen in het servermenu.

Klassen

Kies voordat je gaat vechten uit een van de 11 verschillende klassen, zoals detective, raketschutter, agent, loper, boogschutter en jager. Elke klasse heeft een andere stijl en outfit. Bovendien heeft elk type een ander primair en secundair wapen. De triggerman draagt bijvoorbeeld een aanvalsgeweer en pistool. Kies een klasse die bij je speelstijl past of beheers ze allemaal.

Wapens

Naast de verschillende klassen heeft deze game ook een reeks geweldige wapens. Kies uit dodelijke wapens zoals een aanvalsgeweer, sluipschuttersgeweren, jachtgeweren, revolvers of zelfs akimbo-uzi's. Wapens kunnen gebalanceerd zijn of een andere functie hebben. Wapens kunnen gebalanceerd zijn of een bepaalde dominante kracht hebben. Het sluipschuttersgeweer heeft bijvoorbeeld een richtkijker en veel vuurkracht om vijanden snel neer te halen, maar je moet wel nauwkeurig richten om het effectief te laten zijn.

Kaarten

Krunker.io heeft een grote selectie kaarten die zijn gemaakt door spelontwikkelaars en fans. Gebruikers kunnen hun eigen creaties insturen, wat resulteert in honderden kaarten om uit te kiezen. De creativiteit van de kaartontwerpen is geweldig. Je kunt op van alles spelen, van rotsachtige lavalandschappen tot oude Azteekse piramides.

Tot slot kunnen spelers hun scores bijhouden in het sociale gedeelte, met klassementen en andere statistieken. Kijk of je vandaag nog een plek op het klassement kunt veroveren met je FPS-gamevaardigheden.

Tips voor Krunker

 • Probeer verschillende wapens uit en verfijn je selectie tot de wapens waarmee je het beste speelt.
 • Kijk om je heen en controleer regelmatig gebieden om te zien of er vijanden zijn.
 • Oefen! Dat is de enige manier om pro-FPS-game vaardigheden te ontwikkelen.
 • Je kunt meedoen aan een specifiek Krunker-spel door op meedoen te klikken en de URL of code van het spel in te voeren.
 • Het spel heeft merchandise voor hardcore fans.

Kenmerken

 • 11 verschillende klassen voor jouw speelstijl
 • Eenvoudige, heldere esthetiek voor overzichtelijkheid
 • Houdt vast aan de wortels van origineel FPS-spel
 • Honderden aangepaste servers en kaarten
 • Snelle actie met de nadruk op vaardigheid

Verschijningsdatum

Krunker is uitgebracht in juni 2018 en wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe content.

Platformen

Krunker is een webbrowserspel. Het is oorspronkelijk gemaakt voor computers, maar is nu ook beschikbaar op mobiele apparaten zoals iOS en Android. Het spel is sinds februari 2021 ook beschikbaar op Steam. Als je Krunker leuk vindt om te spelen, bekijk dan onze andere .io-games voor meer snelle shooters zoals Shell Shockers.

Ontwikkelaar

Krunker is gemaakt door Sidney de Vries, die eerder andere .io-games zoals MooMoo heeft gemaakt.

Meer spellen zoals dit

Doorzoek onze .io categorie of schiet categorie voor soortgelijke spellen. Als je op zoek bent naar vergelijkbare graphics, kun je BloxdHop.io proberen. Andere populaire schietspellen zijn Left 4 Dead of Bullet Force Multiplayer.

Besturing

 • Gebruik de WASD-toetsen om te bewegen
 • Links klikken om te schieten
 • R om te herladen
 • C om te richten/zoomen
 • Spatiebalk om te springen
 • Shift om te hurken
 • F om verf te spuiten
 • FAQ

  Wat is Krunker.io?

  Krunker.io is een real-time multiplayer first-person shooter spel. In dit browser game laten spelers zich in een pixel-achtige wereld vallen en vechten ze tegen andere spelers van over de hele wereld.

  Kan ik Krunker.io in fullscreen spelen?

  Speel Krunker in fullscreen door op het pictogram voor volledig scherm te drukken. Je vindt het pictogram in de rechteronderhoek van het spel.

  Hoe kan ik een Krunker server joinen?

  Op het hoofdscherm kan je op "Serverbrowser" klikken. Dat opent een lijst met servers, geordend op locatie. Het is aanbevolen om een server te kiezen die dicht bij jou locatie staat om latency te minimaliseren.

  Wie heeft Krunker.io gemaakt?

  Krunker is gemaakt door Sidney de Vries, die eerder andere .io-games heeft gemaakt, zoals MooMoo.

  Kan ik Krunker.io downloaden?

  Krunker is een webbrowserspel. Dat betekent dat je het niet hoeft te downloaden, maar het in een webbrowser zoals Chrome of Firefox kunt spelen.

  Video van het spel

  Advertentie
  Steam Store Logo
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie