Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Krunker

Beoordeling:
9,1
(419.299 stemmen)
Ontwikkelaar:
Yendis Entertainment
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Classificatie:
Wiki pagina's:

Krunker (.io) is een snel gepixeld first-person schietspel. In dit spel vallen spelers in een korrelig landschap om te vechten tegen andere spelers van over de hele wereld. Dit spel kan terloops worden gespeeld om de tijd te doden, of serieus in competitie met andere die-hard Krunker-fans.

Krunker.io-gameplay

Doe mee met de hectische en snelle actie in Krunker.io. Doet denken aan basis-FPS-games zoals Counter-Strike, reactiesnelheid en richten zijn je grootste troef. Beweeg snel om vuur te ontwijken en schiet scherp om je vijand met zuivere precisie neer te halen. Je kunt direct in een game springen voor onmiddellijke actie, of aangepaste gamemodi kiezen in het servermenu.

Klassen

Kies voordat je gaat vechten uit een van de 11 verschillende klassen, zoals detective, rocketeer, agent, runner, Bowman en hunter. Elke les heeft een andere stijl en outfit. Bovendien heeft elk type een ander primair en secundair wapen. De schutter draagt bijvoorbeeld een aanvalsgeweer en een pistool. Kies een klasse die bij je speelstijl past, of beheers ze allemaal.

wapens

Afgezien van de verschillende klassentypes, heeft deze game ook een reeks geweldige wapens. Kies uit dodelijke wapens zoals een assault rifle, sniper rifle, shotgun, revolver of zelfs akimbo uzi's. Wapens kunnen in evenwicht zijn of een bepaalde dominante kracht hebben. Het sluipschuttersgeweer heeft bijvoorbeeld een reikwijdte en hoge vuurkracht om vijanden snel uit te schakelen, maar je moet een nauwkeurig doel hebben om effectief te zijn.

Kaarten

Krunker.io heeft een uitgebreide selectie kaarten, gemaakt door zowel de game-ontwikkelaars als fans. Gebruikers kunnen hun eigen kaartcreaties indienen, wat resulteert in honderden kaarten om uit te kiezen. De creativiteit van de kaartontwerpen is geweldig. Je kunt op alles spelen, van rotsachtige lavalandschappen tot oude Azteekse piramides.

Ten slotte kunnen spelers hun scores volgen in het sociale gedeelte, dat leaderboards en andere statistieken bevat. Kijk of je vandaag een plek op het leaderboard kunt krijgen met je FPS-gamevaardigheden.

Datum van publicatie

Krunker werd uitgebracht in juni 2018 en wordt continu bijgewerkt met nieuwe inhoud.

Functies

 • 11 verschillende klassen die bij je speelstijl passen
 • Eenvoudige, heldere esthetiek voor goed zicht
 • Blijft bij de oorsprong van originele FPS-gaming
 • Honderden aangepaste servers en kaarten
 • Snelle actie met een focus op vaardigheid

Platformen

Krunker is een webbrowserspel. Het is oorspronkelijk gemaakt voor computers, maar is nu ook beschikbaar op mobiele apparaten zoals iOS- en Android-apparaten. Daarnaast is de game sinds februari 2021 ook uitgebracht op Steam. Als je Krunker graag speelt, bekijk dan onze andere .io-spellen voor meer snelle shooters zoals Shell Shockers.

Ontwikkelaar

Krunker is gemaakt door Sidney de Vries, die eerder andere .io-spellen heeft gemaakt, zoals MooMoo.

Speltips

 • Probeer verschillende wapens uit en verfijn je selectie tot degene waarmee je het beste speelt.
 • Kijk rond en veeg gebieden regelmatig af om de aanwezigheid van vijanden te beoordelen.
 • Oefening! Dat is de enige manier om professionele FPS-gamervaardigheden te ontwikkelen.
 • Je kunt deelnemen aan een specifiek Krunker-spel door op deelnemen te klikken en de URL of code van het spel in te voeren.
 • De game heeft merchandise voor hardcore fans, vind het hier!

Besturing

 • WASD om te verplaatsen
 • Klik met de linkermuisknop om te schieten
 • R om te laden
 • Spatiebalk om te springen
 • Shift om te bukken
 • F om verf te schieten

FAQ

Wat is Krunker.io?

Krunker.io is een real-time multiplayer first-person shooter spel. In dit browser game laten spelers zich in een pixel-achtige wereld vallen en vechten ze tegen andere spelers van over de hele wereld.

Kan ik Krunker.io in fullscreen spelen?

Speel Krunker in fullscreen door op het pictogram voor volledig scherm te drukken. Je vindt het pictogram in de rechteronderhoek van het spel.

Hoe kan ik een Krunker server joinen?

Op het hoofdscherm kan je op "Serverbrowser" klikken. Dat opent een lijst met servers, geordend op locatie. Het is aanbevolen om een server te kiezen die dicht bij jou locatie staat om latency te minimaliseren.

Wie heeft Krunker.io gemaakt?

Krunker is gemaakt door Sidney de Vries, die eerder andere .io-games heeft gemaakt, zoals MooMoo.

Kan ik Krunker.io downloaden?

Krunker is een webbrowserspel. Dat betekent dat je het niet hoeft te downloaden, maar het in een webbrowser zoals Chrome of Firefox kunt spelen.

Video gameplay

Advertentie
Steam Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie