Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Smash Karts

Beoordeling:
8,9
(1.511.172 stemmen)
Ontwikkelaar:
Tall Team
Gepubliceerd:
mei 2020
Laatst bijgewerkt:
april 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Smash Karts is een 3D kartgevecht voor meerdere spelers. Bestuur je kart, pak wapens en blaas andere karts op om te winnen! Blijf spelen om in level te stijgen en nieuwe personages en prijzen vrij te spelen.

Hoe speel ik Smash Karts?

Vecht en verdien XP

Ga de strijd aan met andere spelers in de arena voor 3 of meer minuten kart-smashing chaos. Er zijn verschillende kaarten om te verkennen en het spel wordt actief bijgewerkt met meer. Elk openbaar spel dat je speelt, levert je XP op, die je kunt gebruiken om een level omhoog te gaan.

Als je een level omhoog gaat, word je beloond met munten, hoeden, wielen en personagemunten. Je kunt personagemunten gebruiken in de prijzenmachine om nieuwe personages vrij te spelen met verschillende niveaus van zeldzaamheid.

Pak wapens op

Rijd over de vakjes met vraagtekens om willekeurige wapens en power-ups te pakken. Je vindt er van alles, van onoverwinnelijkheid tot raketten, machinegeweren en mijnen om tegen je tegenstanders te gebruiken. Stap in je kart en veroorzaak chaos!

Pas je kart aan!

Kies uit een selectie maffe personages en karts. Je kunt je kart en personages aanpassen in het menu Aanpassen. Daar vind je een selectie karts, personages, hoeden en vakantieartikelen! Gebruik je munten, personagemunten en edelstenen om verschillende voorwerpen in het spel te kopen.

Meespelen in evenementen

Het hele jaar door zijn er verschillende seizoensevenementen, dus zorg ervoor dat je op speciale momenten in het jaar terugkomt om Smash Karts te spelen voor nieuwe content. Er zijn nieuwe kaarten rond Halloween, Kerstmis en andere feestelijke gelegenheden waar je unieke beloningen kunt oogsten.

Meer spellen

Kartspellen zoals SmashKarts.io brengen twee geweldige speltypen samen: deathmatch arena en kart rijden. Kart Wars is een intens chaotische kartgame voor meerdere spelers, geïnspireerd door Mario Kart. Kies uit een reeks personages en verover de arena. Meer kartspellen vind je hier. Andere populaire online IO-spellen zijn 1v1.lol en Schepen 3D!

Kenmerken

  • Kartgevechten boordevol actie voor meerdere spelers
  • Level omhoog, verdien munten en sla je statistieken op
  • Verschillende wapens, van miniguns tot bommen!
  • Aanpasbare karts en personages

Verschijningsdatum

Maart 2020

Updates

  • Juni 2020: Een nieuw level, The Gravel Pit

Ontwikkelaar

SmashKarts.io is ontwikkeld door Tall Team. Zij ontwikkelden ook het spel Investor Island en BlastAR Pro, een augmented reality arcadegame.

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • iOS
  • Android

Laatst bijgewerkt

08 apr 2024

Besturing

  • Pijlen of WASD om te rijden
  • Spatiebalk om wapens af te vuren

FAQ

Wie heeft Smash Karts gemaakt?

Smash Karts is gemaakt door Tall Team.

Hoe kom je aan munten in Smash Karts?

Als je een level omhoog gaat, verdien je munten en andere voorwerpen in het spel.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie