Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Voxiom.io

Beoordeling:
8,8
(340.275 stemmen)
Ontwikkelaar:
Voxiom
Gepubliceerd:
september 2021
Laatst bijgewerkt:
januari 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki pagina's:

Voxiom.io is een 3D real-time multiplayer first-person voxel-shooter geïnspireerd op populaire titels, zoals Minecraft, Fortnite, Counter-Strike en Call of Duty. Momenteel bevat de game 2 spelmodi: verover de edelstenen en strijd tegen royale. Spelers moeten strategisch bouwen, bouwen en schieten om de overwinning te behalen.

Voorraad

Voxiom.io heeft een dynamische inventaris. Op het slagveld moeten spelers hun inventaris zorgvuldig beheren om de belangrijkste items vast te houden om hun overwinning te verzekeren. Elke speler krijgt 5 munitie-slots, 5 rugzak-slots en 5 hotbar-slots.

Bouwen

Geweren en blokken kunnen worden bewerkt / geüpgraded via het crafting-systeem. Spelers kunnen standaard basisitems in hun inventaris maken. Meer geavanceerd knutselen, zoals wapenupgrades, moet echter via de werkbank worden gedaan. Spelers hebben toegang tot de werkbank door dicht bij een werkbankblok te gaan staan en hun inventaris te openen.

Wapens

Er zijn vijf verschillende wapenlagen: Common, Uncommon, Rare, Epic en Legendary. Het niveau van elk wapen wordt aangegeven door hun kleur. Wapens van een hoger niveau hebben betere statistieken, zoals schade en herlaadtijd. Nauwkeurigheid en terugslagsystemen zijn ook aanwezig in het spel. Spelers kunnen de F-toets of de rechtermuisknop gebruiken om naar beneden te richten.

Blokken

Elk blok in Voxiom.io heeft verschillende eigenschappen. Sommige blokken zijn moeilijker te doorbreken dan andere. Spelers kunnen de schop alleen gebruiken om blokken te oogsten. Ertsblokken zijn speciale blokken die edelstenen laten vallen, die kunnen worden gebruikt bij het maken. Het blokkenfysica-systeem in het spel zorgt ervoor dat drijvende blokken ook worden vernietigd tijdens het minen.

Kaart

Elk spel in het spel is uniek en willekeurig. Gedurende het spel krimpt de giftige mist het slagveld geleidelijk. We werken de kaart regelmatig bij met nieuwe willekeurige functies en structuren.

Tips

  • Gebruik de F-toets of houd de rechtermuisknop ingedrukt om te streven naar een betere nauwkeurigheid
  • Crafting kan wapens upgraden
  • Sommige structuren genereren altijd een betere buit dan andere
  • Wanneer je een blok vasthoudt, gebruik je de rechterklik om naar de muurmodus te schakelen om blokken in batch neer te zetten
  • Word lid van de onenigheid om toegang te krijgen om met de gemeenschap te chatten, de laatste inzichten en nieuws te krijgen!

Laatst bijgewerkt

15 jan 2024

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie