Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Ducklings

Beoordeling:
8,8
(57.869 stemmen)
Ontwikkelaar:
Pelican Party Studios
Gepubliceerd:
september 2019
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Ducklings is een leuk .io-spel waarin je alle eendjes moet redden van de gevaren van het onderwaterleven. Gevaren zoals roekeloze bootbestuurders die tegen je aan roeien en je doelen vroegtijdig beëindigen. Blijf eendjes verzamelen en breng ze veilig thuis in je nest. Bereik doelen en laat je huis uitgroeien tot het slechtste vogelnest in de baai.

Zo speel je Ducklings.io

Red eendjes

Zwem rond het meer en red eendjes door in hun buurt te drijven. Breng de eendjes terug naar hun nest. Red zoveel eendjes als je wilt tijdens elke reis.

Elke keer als je het beoogde aantal eendjes bereikt, wordt je nest geüpgraded. Herhaal dit proces totdat je nest een eendenfort is geworden waar je rekening mee moet houden.

Vermijd gevaar!

Je bent niet alleen in Ducklings.io. Andere eenden strijden ook om de eendjes te redden en ze zullen niet aarzelen om al je zuurverdiende eendjes af te pakken. Kijk uit voor gluiperige eenden en zorg dat je niet geraakt wordt door een boot. Als je wel door een boot wordt geraakt, is het game over!

Soortgelijke spelletjes

Er zijn niet veel spellen waarin je eendjes moet redden en beschermen tegen gluiperige dieven en onvoorzichtige schippers. Ducklings.io bevat echter groeimechanieken zoals in groeispellen. Het verschil is dat je je nest laat groeien en niet het personage zelf. Upgrade-spellen zijn ook vergelijkbaar als je meer leuke spellen wilt!

Verschijningsdatum

September 2019

Ontwikkelaar

Ducklings is ontwikkeld door Pelican Party Studios. Zij ontwikkelen ook het geweldige Nugget Royale.

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Besturing

Muis / Toetsenbord Pijltjes / Joypad

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie