Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Taming.io

Beoordeling:
8,7
(190.575 stemmen)
Ontwikkelaar:
LapaMauve
Gepubliceerd:
september 2022
Laatst bijgewerkt:
april 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Taming-io is een survival .io-game met magische huisdieren die aan je zijde vechten. Oogst grondstoffen en ontgrendel upgrades naarmate je ouder wordt. Maak items, bouw een basis en vecht tegen andere spelers en hun huisdieren om de slimste overlevende te worden.

Hoe Taming.io te spelen

Maak en upgrade

In het begin zijn het alleen jij en je huisdier. Je moet snel hout van bomen oogsten om te beginnen met verouderen en middelen verzamelen om structuren te bouwen. Wapens zijn ook essentieel. Elke keer dat je ouder wordt, ontvang je een aantal beloningen die je mogelijkheden als overlevende vergroten. Deze beloningen kunnen van alles zijn, van voedselproducten om de gezondheid te herstellen, tot gereedschappen en wapens.

Verspil geen tijd om aan de slag te gaan. Begin met het bouwen van je fort en versterk het met muren en turrets. Een van de belangrijkste gebouwen om te ontgrendelen voor je basis is de windmolen. Deze structuur genereert automatisch goud voor je.

Tamme huisdieren

De unieke invalshoek van het temmen zijn de gevechten met huisdieren. Je kunt in het begin kiezen uit een selectie huisdieren, maar je kunt ook maximaal drie wilde dieren temmen. Ga gewoon naar een ongetemd dier en kijk wat er gebeurt!

Bouw een team

Omdat Taming een .io-game voor meerdere spelers is, delen tal van andere gamers de wereld met je. Het is een goed idee om met sommigen van hen bevriend te raken om een team te vormen. Als je het alleen doet, wordt het uitdagender als je het opneemt tegen andere teams en spelers van een hoger niveau die je zullen domineren.

Soortgelijke spellen

Taming.io is vergelijkbaar met andere survivalgames zoals MooMoo.io . Blader door onze survivalgames voor meer en bekijk de andere games van deze ontwikkelaar hieronder.

Kenmerken

  • Vecht magische gevechten met andere spelers
  • Tem wilde dieren om voor je te vechten
  • Verzamel verschillende bronnen
  • Bouw en versterk je basis
  • Ontgrendel meer beloningen naarmate je ouder wordt

Publicatiedatum

November 2020

Ontwikkelaar

LapaMauve heeft Taming.io ontwikkeld. Deze ontwikkelaar heeft ook andere populaire survival .io-games gemaakt.

Platform

Webbrowser

Laatst bijgewerkt

24 apr 2023

Besturing

  • Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te verplaatsen
  • Gebruik de linkermuisknop om aan te vallen

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie