Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Taming.io

Beoordeling:
8,7
(210.012 stemmen)
Ontwikkelaar:
LapaMauve
Gepubliceerd:
september 2022
Laatst bijgewerkt:
april 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Taming.io is een overlevingsspel met magische huisdieren die aan je zijde vechten. Oogst grondstoffen en speel upgrades vrij naarmate je ouder wordt. Maak voorwerpen, bouw een basis en ga de strijd aan met andere spelers en hun huisdieren om de slimste overlevenden te worden.

Zo speel je Taming.io

Knutselen en upgraden

In het begin ben je alleen met je huisdier. Je moet snel hout oogsten van bomen om te beginnen met verouderen en grondstoffen verzamelen om structuren te bouwen. Wapens zijn ook essentieel. Elke keer dat je ouder wordt, ontvang je een aantal beloningen die je capaciteiten als overlever vergroten. Deze beloningen kunnen van alles zijn, van voedsel tot gezondheid, gereedschap en wapens.

Verspil geen tijd om te beginnen. Begin met het bouwen van je fort en versterk het met muren en torentjes. Een van de belangrijkste gebouwen om vrij te spelen voor je basis is de windmolen. Dit bouwwerk genereert automatisch goud voor je.

Huisdieren temmen

De unieke invalshoek van Taming zijn de huisdiergevechten. Je kunt aan het begin kiezen uit een selectie huisdieren, maar je kunt ook maximaal drie wilde dieren temmen. Benader gewoon een willekeurig ongetemd dier en kijk wat er gebeurt!

Stel een team samen

Aangezien Taming .io een multiplayer game is, zijn er genoeg andere gamers die de wereld met je delen. Het is een goed idee om contact op te nemen met een aantal van hen om een team te vormen. Als je het alleen doet, wordt het een grotere uitdaging omdat je het moet opnemen tegen andere teams en spelers van een hoger niveau die je zullen domineren.

Meer spellen zoals dit

Taming.io is vergelijkbaar met andere multiplayer Io-spellen, zoals LOLBeans, een racespel waarin je obstakels moet ontwijken; Paper.io 2, een overlevingsspel waarin je je territorium uitbreidt; Shell Shockers, een FPS-spel met eieren gewapend met geweren.

Kenmerken

  • Voer magische gevechten met andere spelers
  • Tem wilde dieren om voor je te vechten
  • Verzamel verschillende grondstoffen
  • Bouw en versterk je basis
  • Speel meer beloningen vrij naarmate je ouder wordt

Verschijningsdatum

November 2020

Ontwikkelaar

LapaMauve heeft Taming.io ontwikkeld.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

24 apr 2023

Besturing

  • Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te verplaatsen
  • Gebruik de linkermuisknop om aan te vallen

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie