Logo CrazyGames.nl
background

Agma.io

78.489
beoordelingen
8,6

Agma.io is een leuk en gratis .io spel geïnspireerd door het originele Agar. In het spel, je bestuurt een enkele cel rond een online arena en moet zich vermenigvuldigen en groeien in grootte door het consumeren van kleinere cellen. Slok de vijandige cellen op en word een onstopbare natuurkracht!

Hoe speel je Agma

Basis

De gameplay is zo simpel als het maar kan, maar je zult je instincten willen gebruiken en tactisch willen spelen. Verplaats je cel over de multiplayer map en consumeer de kleine cellen. Als je groot genoeg bent, kun je het ook tegen andere spelers opnemen.

Uitbreidingen

Als je een stijlvol eencellig organisme wilt zijn, kun je verschillende skins toepassen om op te vallen op dit primitiefste slagveld van de evolutie. Naast cosmetische upgrades zijn er ook verschillende in-game boosts die je kunt gebruiken om jezelf een voordeel te geven.

Meer spellen zoals deze

Je kunt veel meer games zoals Agma vinden in onze Groei games collectie. Er zijn tal van klassieke io titels met vergelijkbare mechanica als dit spel. Worms.Zone en Little Big Snake zijn twee populaire keuzes met een worm thema. Een andere uitstekende keuze die gaat over het groeien van een zwart gat en het consumeren van alle materie is Hole.io

Features

  • Eenvoudige en leuke gameplay
  • Upgrades om je overlevingskansen te verbeteren
  • Cosmetische skins om je een unieke flair te geven
  • Verschillende spelmodi om in te strijden

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Releasedatum

Het spel werd in eerste instantie uitgebracht in september 2017. Sinds juni 2018 heeft het een Battle Royale modus. Als je van Fortnite-stijl .io-spellen houdt, bekijk dan onze lijst met deze spellen.

Besturing

  • Spatiebalk om te splitsen
  • W om massa te schieten
  • E om onmiddellijk te recombineren (als je het item in jouw bezit hebt)
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie