Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Bloons Tower Defense 2

Beoordeling:
9,1
(20.042 stemmen)
Gepubliceerd:
december 2020
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Bloons Tower Defense 2 is een populair torenverdedigingsspel dat oorspronkelijk in Flash werd uitgebracht door Ninja Kiwi. Plaats strategisch je verdediging, upgrade je eenheden, en stop alle ballonnen van doorgang.

Bloons Tower Defense 2

Kies een spelmodus

Je kan Bloons TD 2 spelen in easy, medium, of hard mode. Voor een leuk en snel spel waar je de kans krijgt om met alle beschikbare wapens te spelen, raden we aan om op easy mode te beginnen.

Hou de ballonnen tegen

Het doel in dit spel is om de ballonnen te stoppen van het bereiken van de uitgang. Wanneer een ballon met succes de uitgang bereikt, verlies je een levenspunt.

Koop en verbeter je verdediging

Begin met het plaatsen van dart apen op het pad om de ballonnen te laten knappen, start dan de ronde. Elke golf neemt in intensiteit toe naarmate je verder komt. Voeg meer verdedigingseenheden toe en upgrade je bestaande eenheden om het volume van ballonnen bij te houden. De beste upgrade is de superaap. Hij schiet ongelooflijk snel darts af en kan worden geüpgraded om laserstralen af te vuren!

Meer spelletjes zoals dit

Probeer enkele van de andere toren defensie Spelletjes beschikbaar bij CrazyGames. Endless Siege en Tower Swap zijn twee verslavende titels in dit genre. Als je op zoek bent naar een aantal retro web klassiekers, kun je ook onze uitgebreide gerestaureerde Flash spelletjes collectie.

Platform

Webbrowser

Besturing

Gebruik een muis om dit spel te spelen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie