WoW Connect 2

232
beoordelingen
7,8

WoW Connect 2 is een mahjongspel waarbij je afbeeldingen uit het spel World of Warcraft met elkaar verbindt. Kies of je als Horde of The Alliance wilt spelen en verwijder alle tegels van het bord. De mahjong-borden variëren in moeilijkheidsgraad en ontwerp, afhankelijk van hoe ver je in het spel komt.

Hoe te spelen

Breek de tegels

WoW Connect 2 combineert de spanning, vaardigheden en verhalen van Word of Warcraft met het traditionele mahjongspel. Combineer twee tegels van hetzelfde type om ze van het bord te verwijderen met een felle bliksemschicht. Je kunt geen tegels verbinden als anderen ze blokkeren.

Gebruik je vaardigheden

Op echte RPG-manier heb je unieke vaardigheden onder aan het scherm. Deze variëren afhankelijk van de klasse die u kiest. Gebruik ze om de tegels sneller te verwijderen; ze kosten niets. Er is echter een afkoelperiode voordat je een vaardigheid opnieuw kunt gebruiken.

Neem Azeroth terug

Verover Azeroth met de kracht van mahjong en win de lange oorlog tussen de rassen voor eens en voor altijd in WoW Connect 2. Terwijl je over de kaart reist en tegels wegzapt met je magie, worden de gevechten moeilijker. Zorg ervoor dat je je 6 levens blijft hebben voor latere levels.

Meer spellen zoals deze

WoW Connect 2 is een Mahjong spel, dus blader door de collectie voor nog veel meer. Als je op zoek bent naar een ander matching-spel met coole personages, Gorillaz Tiles en Simpsons Mahjong zijn twee toptitels om te bekijken. War Mahjong is ook een soortgelijk spel.

Functies

  • Het is mahjong met explosies, magie en epische muziek
  • Speciale vaardigheden helpen je de tegels in de vergetelheid te schieten
  • Verschillende niveaus die in moeilijkheid toenemen naarmate je reist
  • Speel als Horde of The Alliance en regel de rekening

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Klik of tik op een tegel om hem te markeren, kies dan een tegel met hetzelfde plaatje om hem van het bord te verwijderen. Je kunt ook klikken/tikken op de vaardigheden onderaan het scherm om ze te gebruiken.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie