Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Onet Connect Classic

Beoordeling:
8,1
(31.362 stemmen)
Ontwikkelaar:
Famobi
Gepubliceerd:
juni 2019
Laatst bijgewerkt:
augustus 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Onet Connect is een klassiek verbindingsspel dat lijkt op mahjong. Het doel is om twee identieke afbeeldingen met elkaar te verbinden tot er geen overblijft. Er is een tijdslimiet, dus denk snel! Als je vast komt te zitten, is er een hintknop.

Hoe speel je het spel?

Verbind de stukken

Verbind schattige dieren, heerlijke snoepjes en sappige vruchten tot er geen meer over zijn. Onet Connect werkt op dezelfde manier als andere mahjongspellen. Het spel heeft een eenvoudig visueel om de logica achter het verbinden van de stukken uit te leggen. Druk op pauze en klik op het vraagteken voor een eenvoudige uitleg van de regels.

Selecteer je favoriete afbeeldingen

Je kunt kiezen uit drie visuele modi. Je kunt spelen met dieren, snoepjes of fruit. De regels in elke modus zijn hetzelfde - verbind ze allemaal voordat de tijd om is! Als je alle stukjes binnen de tijd met elkaar verbindt, ga je door naar de volgende fase.

Gebruik helpers om te slagen

Als je een level verslaat in Onet Connect, win je extra shuffles en punten. Je kunt de shuffles gebruiken om de afbeeldingen te herschikken als je helemaal vastzit. Drie hints onthullen twee stukken die je kunt matchen en je kunt drie hints gratis gebruiken.

Meer spellen zoals dit

Er zijn nog veel meer bijpassende spelletjes die je gratis kunt spelen op CrazyGames. Als je door wilt gaan na het spelen van Onet Connect, zijn twee vergelijkbare spellen Mahjong Classic en Word Wipe het proberen waard.

Verschijningsdatum

Mei 2017

Ontwikkelaar

Famobi

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

15 aug 2023

Instructies

Klik op de linkermuisknop om tegels te selecteren en met elkaar te verbinden.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie