War Mahjong

522
beoordelingen
7,8

War Mahjong is een mahjong-stijl tegel-matching-spel met een oorlogsthema. Hoewel het niet zoals typische mahjong-spellen is, is het alsnog je doel om de tegels te wissen door op groepen met dezelfde afbeelding te klikken.

Hoe te spelen

Er zijn twee lagen tegels op elkaar gestapeld. Je doel is om dezelfde tegels naast elkaar te verwijderen totdat alle tegels zijn verdwenen. Je verwijdert ze door op groepen van dezelfde tegel te klikken. Wanneer je tegels uit de tweede laag verwijdert, ontstaat er een lege ruimte waardoor de bovenstaande tegels op hun plaats vallen. Dit kan mogelijk een combo-effect creëren.

Als je combo's krijgt, verdien je bommen. Er vindt een combo plaats wanneer je tegels combineert, en het creëert een trapsgewijs effect dat ertoe leidt dat meer tegels kunnen worden gecombineerd.

De bommen zijn van vitaal belang voor het eindspel, omdat je ze kunt gebruiken om elke tegel te wissen als je geen lucifers meer hebt.

Meer spellen zoals deze

Eén spel met dezelfde mechanica als War Mahjong is Simpsons Mahjong. Het is hetzelfde concept, maar met Simpsons-personages! Beide spellen maken deel uit van onze Flash games collectie, die de klassiekers terug wil brengen. Blader door onze mahjong en verbind games voor meer uitdagende puzzels.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Klik/tik op stenen die grenzen aan stenen met dezelfde voorkant.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie