Logo CrazyGames.nl

Tiles of the Simpsons

4.649
beoordelingen
8,6

Tiles of the Simpsons is een tegelcombinatiespel met een Mahjong-thema en personages uit The Simpsons. Wis alle tegels door hetzelfde type te matchen om een afbeelding van The Simpsons te onthullen.

Hoe te spelen

Er zijn twee niveaus van tegels, de ene op de andere gestapeld. Tiles of the Simpsons is niet zoals een traditioneel mahjongspel. Je kunt alleen tegels met elkaar verbinden die niet geblokkeerd zijn, maar ze moeten ook nog eens naast elkaar liggen. Je kunt ook meer dan twee tegels bij elkaar passen om ze te wissen. De tegels zijn voorzien van iconische personages zoals Homer, Bart, Lisa en anderen.

Als je beide stapels tegels wegspeelt, vallen de tegels erboven. Als de tegels op dezelfde tegel van drie of meer vallen, worden ze automatisch gewist en krijg je een combo-beloning.

De game beloont je met Duff-bommen voor elke combo die je krijgt. Deze explosieve bierblikjes helpen bij het opruimen van tegels die niet kunnen worden geëvenaard, en zijn essentieel in de latere stadia van het spel.

Meer spellen zoals deze

TIles of The Simpsons is een klassiek spel uit de Flash games tijdperk, nu beschikbaar om te spelen zonder Flash via Ruffle. Kijk voor vergelijkbare titels op de verbind en mahjong spelletjes voor meer. Dream Pet Link en War Mahjong zijn twee spellen die vergelijkbare mechanica volgen.

Schepper

The Simpsons is gemaakt door Matt Groening.

Platform

webbrowser

Besturing

Linkermuisknop om tegels te verwijderen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie