Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Tropical Merge

Beoordeling:
8,8
(43.254 stemmen)
Ontwikkelaar:
Clever Apps
Gepubliceerd:
november 2021
Laatst bijgewerkt:
april 2024
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Tropical Merge is een samenvoegspel waarin je een tropisch paradijs bouwt. Combineer verschillende grondstoffen in groepen van 3 om nieuwe voorwerpen te maken. Begin met het bouwen van het perfecte tropische eiland door quests te voltooien en honderden voorwerpen te matchen!

Hoe te spelen

Bouw je tropische paradijs

Tropical Merge bevat verschillende exotische voorwerpen die je kunt combineren met andere voorwerpen in groepen van 3. Door deze 3 ingrediënten samen te voegen, creëer je een geheel nieuw voorwerp. Ook dat voorwerp kan worden gecombineerd met 2 andere om verdere upgrades te maken. Elke upgrade wordt waardevoller naarmate je verder bouwt aan je tropische paradijs!

Verken en breid uit naar nieuwe gebieden

Verdien amuletten en stijg in level om meer gebieden vrij te spelen en je eiland uit te breiden. Hoe meer gebieden je opent, hoe meer vrijheid je hebt om te fuseren en te bouwen tot je de perfecte utopische eilandmaatschappij hebt gecreëerd. Er zijn allerlei zeldzaamheden en vrij te spelen voorwerpen verspreid over de kaart die je tijdens je avontuur kunt vinden.

Zoektochten voltooien

Het samenvoegen en ontdekken van nieuwe voorwerpen is erg leuk en veel voorwerpen maken deel uit van missies die je belonen voor het bouwen van nieuwe voorwerpen. Er zijn zo veel missies dat je verslaafd blijft, en dagelijkse missies zorgen ervoor dat je terug blijft komen voor een nieuwe uitdaging!

Meer spellen zoals dit

Als je niet kunt stoppen met samensmelten en meer wilt, kijk dan eens naar Mergest Kingdom van dezelfde ontwikkelaar. Andere populaire titels zijn Road Crash en Merge Cakes. Bekijk onze samenvoeg spelletjes voor meer.

Verschijningsdatum

  • November 2021 (HTML5)
  • December 2021 (Android en iOS)

Ontwikkelaar

Clever Apps heeft dit spel ontwikkeld.

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

11 apr 2024

Besturingselementen

  • Sleep de linkermuisknop om het object samen te voegen/te verplaatsen
  • Gebruik het scrollwiel om in/uit te zoomen

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie