Tropical Merge

18.658
beoordelingen
9,0

Tropical Merge is een fusiespel waarin je een tropisch paradijs bouwt. Match verschillende middelen in groepen van 3 om nieuwe voorwerpen te creëren. Begin met het bouwen van het perfecte tropische eiland door het voltooien van quests en het matchen van honderden objecten!

Kenmerken

Bouw uw tropisch paradijs

Tropical Merge bevat verschillende tropische voorwerpen die je kunt combineren met andere voorwerpen in groepjes van 3. Door deze 3 ingrediënten samen te voegen ontstaat een geheel nieuw voorwerp. Ook dat voorwerp kan met 2 andere voorwerpen worden gecombineerd om verdere upgrades te produceren. Elke upgrade wordt waardevoller naarmate je verder bouwt aan je tropische paradijs!

Verkennen en uitbreiden naar nieuwe gebieden

Verdien amuletten en stijg in level om meer gebieden vrij te spelen en je eiland uit te breiden. Hoe meer gebieden je opent, hoe meer vrijheid je hebt om te fuseren en te bouwen tot je de perfecte utopische eilandmaatschappij hebt gecreëerd. Er zijn allerlei zeldzaamheden en vrij te spelen voorwerpen verspreid over de kaart die je tijdens je avontuur kunt vinden.

Voltooi quests

Het samenvoegen en ontdekken van nieuwe items is erg leuk, en vele zijn onderdeel van quests die je belonen voor het bouwen van nieuwe items. Er zijn zo veel quests om je verslaafd te houden, en dagelijkse quests om je terug te laten komen voor een nieuwe uitdaging!

Meer spelletjes zoals dit

Als je niet kunt stoppen met fuseren en je wilt meer, kijk dan eens naar Mergest Kingdom van dezelfde ontwikkelaar. Andere populaire titels zijn Road Crash en Merge Cakes. Of blader door onze samenvoeg Spelletjes voor meer van deze spelletjes.

Ontwikkelaar

Tropical Merge is ontwikkeld door Clever Apps.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om de voorwerpen te verplaatsen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie