Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Mergest Kingdom

Beoordeling:
8,6
(116.267 stemmen)
Ontwikkelaar:
Clever Apps
Gepubliceerd:
mei 2021
Laatst bijgewerkt:
april 2024
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Mergest Kingdom is een charmant samenvoegpuzzelspel waarmee je je eigen koninkrijk kunt bouwen door verschillende bronnen in groepen van 3 te combineren. Begin met het bouwen van je sprookjesachtige koninkrijk door missies te voltooien en honderden objecten te matchen!

Kenmerken

Grondstoffen delven en oogsten

Mergest Kingdom bevat honderden objecten die kunnen worden gecombineerd in groepen van 3 om nieuwe items te maken. Je begint met het combineren van ruwe bronnen die transformeren in iets nieuws - zoals een huis. Vervolgens kunnen de huizen worden gecombineerd om een groter huis te maken, enzovoort. Je kunt alles samenvoegen, van draken tot edelstenen en bomen!

Verken en verover nieuwe landen

Je hebt de volledige vrijheid om je magische koninkrijk te bouwen zoals jij dat wilt. Verken nieuwe landen vol mysterieuze wezens en nieuwe bronnen. Plaats uw gebouwen en voeg items samen zoals u dat wilt. Dit land strekt zich oneindig uit.

Voltooi missies

De game geeft je verschillende missies om je bezig te houden en beloont je bij elke stap met goud, edelstenen en meer missies. Er is ook een dagelijkse zoektocht die je beloont met goud en edelstenen, dus kom zeker terug om de zoektocht te krijgen.

Meer spellen zoals deze

Als je van merge-games houdt, bekijk dan eens enkele van deze merge-titels! Death Chase beschikt over autorace en samensmelt mechanica om nieuwe auto's te maken. Merge Cakes is ook een populair samenvoeg spel waarbij je taarten samenvoegt om uitgebreidere te maken.

Publicatiedatum

  • April 2021 (Android en iOS)
  • mei 2021 (HTML5)

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

11 apr 2024

Bedieningselementen

Speel dit spel door te slepen met de linkermuisknop

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie