Tiger Simulator 3D

145.855
beoordelingen
8,9

Tiger Simulator 3D is een simulatie spel ontwikkeld door CyberGoldFinch. Ervaar het leven als een van de meest woeste roofdieren van de natuur. Verken een prachtig habitat op jacht naar voedsel, het voltooien van quests, en op zoek naar je tijger soulmate.

Kenmerken

Begin een tijgerfamilie

Zoek een andere tijger en sticht een familie. Als je eenmaal een level omhoog bent, kun je ook tot 4 schattige welpjes maken! Je familie kan je helpen in gevechten en bij het jagen. Er is een mogelijkheid om elk familielid te verbeteren. Om dit te doen, is het nodig om te jagen en voedsel te verzamelen, en vervolgens de kinderen of je tijger metgezel te voeden.

Pas het uiterlijk van uw tijger aan

Je kunt het uiterlijk van jouw tijgers veranderen zoals je wilt. Er zijn verschillende skins om uit te kiezen. Voor de fans van grappige hoeden is er de mogelijkheid om een verscheidenheid van verschillende hoeden te dragen!

Upgrade uw tijgerfamilie

Voltooi quests en jaag op voedsel om punten te verdienen en je tijgerfamilie te upgraden. Je kunt de individuele eigenschappen van elk lid aanpassen, hun aanval, energie en levenspunten verbeteren. Er zijn ook speciale vaardigheden waarmee je je snelheid kunt verhogen, meer voedsel kunt verzamelen, meer grondstoffen kunt verkrijgen voor acties in het spel, en nog veel meer.

Ontdek de natuur en al haar mysteries

Terwijl je door de natuur zwerft, zul je veel verschillende wezens zien. Sommige zijn vredelievend, en andere zijn erg gevaarlijk. Kies je gevechten zorgvuldig en zorg ervoor dat je genoeg eten hebt om jezelf en je familie te voeden!

Zoektochten om een sterkere tijger te worden

Er zijn verschillende quests beschikbaar rond de kaart. Soms moet je op dieren jagen, soms op zoek naar oude artefacten, en soms plezier maken door vuurwerk te lanceren.

Meer spelletjes zoals dit

Je kunt nog veel meer vinden simulatiespellen door CyberGoldFinch hieronder. Je kunt ook bladeren door onze dierenspellen. Twee top dieren spelletjes zijn Taming.io en Ducklings.

Ontwikkelaar

Tiger Simulator 3D is ontwikkeld door CyberGoldfinch. Je kunt ook andere geweldige dier simulator spellen spelen van dezelfde ontwikkelaar, zoals Fox Simulator en Wolf Simulator. Je kunt de ontwikkelaar volgen op Twitter.

Platform

Webbrowser. We hebben ook de Android- en iOS-versies.

Walkthrough

Besturing

 • WASD of pijltjestoetsen om de tijger te verplaatsen
 • Linkermuisknop om aan te vallen
 • Spatiebalk om te springen
 • Shift om te lopen
 • Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie