Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Stickman World War

Beoordeling:
9,3
(166.216 stemmen)
Ontwikkelaar:
Sergey Mezhakov
Gepubliceerd:
mei 2021
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Classificatie:

Stickman World War is een 2D-strategiespel met een actievolle campagne die door verschillende thema's verloopt. De game is het moderne equivalent van Stickman Clans in die zin dat het beschikt over moderne wapens, eenheden en structuren. Naast de campagnemodus kun je de strijd online aangaan!

Volg de campagne

Er is een lange weg van gevechten voor de boeg! Het Stickman World War-campagnepad neemt je mee door een breed scala aan thema's, van apocalyps tot cyberpunk en Star Wars. Je moet je basis verdedigen tegen vijandelijke stickmen gewapend met een overvloed aan wapens en militaire voertuigen. Ga op het juiste moment voorbij de vijandelijke linies om hun basis neer te halen. Er zijn meer dan 50 unieke taken die je moet voltooien!

Verbeter uw militaire macht

Je kunt de statistieken van je leger en oliearbeiders in het arsenaal oppoetsen, waardoor eenheden sterker, beter beschermd en beter in staat zijn om oliegeld te vervoeren. De winkel biedt ook tijdelijke verbeteringen in het spel, waardoor oliearbeiders meer geld kunnen verdienen of tapijtbommen kunnen sturen op vijandelijk terrein.

Overleef eindeloze golven

De overlevingsmodus stelt je strategische planning en de kracht van je leger op de proef. Hoe langer je de stortvloed van vijandelijke stickmen aankan, hoe meer geld je verdient voor het upgraden van je eenheden en basis.

Ga de strijd online aan

Je kunt direct in de actie springen met online multiplayer en zien hoe goed je strategische vaardigheden presteren in realtime gevechten met spelers van over de hele wereld.

Meer spellen zoals deze

Blader door onze strategie spellen voor meer boeiende strategische titels. Stickman World War haalt zijn inspiratie uit games zoals Age of War en Stick War.

Publicatiedatum

mei 2021

Ontwikkelaar

Stickman World War is ontwikkeld door Sergey Mezhakov. Deze ontwikkelaar heeft verschillende uitstekende games uitgebracht, waaronder: Stickman Supreme Duelist 2 en Stickman Destruction 3 Heroes.

Platformen

  • webbrowser
  • Android

Bedieningselementen

Speel dit spel met je muis

Video van het spel

Advertentie

Meer games in deze reeks

Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie