Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Stickman Destruction 3 Heroes

Beoordeling:
9,2
(406.890 stemmen)
Ontwikkelaar:
Sergey Mezhakov
Gepubliceerd:
maart 2021
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Stickman Destruction 3 Heroes is een ragdoll physics actie spel. Bots de stickman tegen obstakels aan, laat hem van trappen naar beneden tuimelen en door muren naar onwetende omstanders. Veroorzaak zo veel mogelijk schade om het meeste goud te verdienen!

Veroorzaak bloedbad

Stickman Destruction 3 Heroes draait om het toebrengen van veel schade aan je stickman en alles wat hem in de weg staat. De resultaten zijn afhankelijk van de kracht die je uitoefent, gecombineerd met een beetje geluk. Je kunt je personage in verschillende uitgangsposities zetten om uit te vinden wat de meeste chaos veroorzaakt.

Extra harde botsingen gebeuren in slow-motion voor je vermaak.

Koop upgrades

De punten die je aan het eind van een level verdient, stapelen zich op. Je kunt je goudpunten gebruiken om nieuwe voertuigen te kopen die je potentieel om schade aan te richten drastisch verhogen. Je kunt zelfs uit het voertuig springen en door muren en in andere rekwisieten katapulteren.

Naast het kopen van voertuigen kun je met je zuurverdiende goud ook levels, personages en rekwisieten kopen om het perfecte stickman-apocalyps-scenario op te zetten voor je vermaak. Waarom blaas je hem niet aan stukken met TNT? Het is mogelijk, maar je moet je weg naar dat niveau van vuurkracht verdienen.

Meer spellen zoals deze

Heeft u genoten van het spelen van Stickman Destruction 3 Heroes? Blader door onze stickman spelletjes en vind meer stickman actiegames met hetzelfde thema. Voor een spel waar je obstakels moet ontwijken in plaats van er tegenaan te botsen, kijk dan eens naar Vex 5.

Features

  • Stuur je stickman op een spoor van vernieling
  • Vergrendel voertuigen om extra impact te creëren
  • Verschillende levels met verschillende schade-opstellingen
  • Een groot aantal rekwisieten om te gebruiken om maximale schade toe te brengen

Releasedatum

  • september 2017 (Android)
  • augustus 2018 (iOS)
  • Maart 2021 (WebGL)

Ontwikkelaar

Stickman Destruction 3 Heroes is ontwikkeld door Sergey Mezhakov. Check zijn spel Stickman Supreme Duelist 2 voor een knotsgek stickman spel met gevechten met een scala aan wapens.

Platforms

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Besturing

Linkermuisknop
Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie