Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Age Of War

Beoordeling:
9,4
(141.626 stemmen)
Gepubliceerd:
maart 2018
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Age of War is een epische basis verdediging strategy game waar je een voortdurende oorlog vecht. Blijf eenheden maken om je basis te beschermen en de vijand te vernietigen. Als je genoeg XP verdient, zal je beschaving door de eeuwen heen evolueren, met nieuwe technologieën om te gebruiken in de strijd.

Battle door de eeuwen heen

Je begint in eenvoudige tijden. Holbewoners met vleermuizen en steenkatapulttijden. Elk tijdperk brengt geheel nieuwe eenheden en wapens, van holbewoners die dinosaurussen berijden tot de futuristische zweeftanks van het toekomstige tijdperk. 

Om in het spel te blijven, moet je genoeg eenheden en torentjes maken om de druk van je tegenstander tegen te houden, terwijl je genoeg kracht ontwikkelt om hun basis te bereiken. Om je hoofdkwartier te verdedigen, kun je torentjes neerzetten en verdere plekken ontwikkelen voor meer verdedigingswapens.

Je hebt ook een speciale aanval. Artillerieaanvallen en goden die rotsen regenen, om er twee te noemen. Speciale aanvallen gebruik je het best als je in de problemen zit en er veel vijandelijke eenheden op je afkomen.

Vijf tijdperken

Er zijn vijf stadia van evolutie in Age of War. Je kunt naar een nieuw tijdperk gaan als je genoeg XP hebt verdiend door de troepen van je vijand te doden! De vijf tijdperken zijn:

  • Stenen leeftijd
  • Kasteeltijdperk
  • Renaissance tijdperk
  • Modern tijdperk
  • Toekomst

Het verleden van Age of War

Age of War werd oorspronkelijk uitgebracht als een Flash game door Louissi in 2007. Het was een van de eerste base defense spellen en hielp het genre te populariseren. Het spel heeft zeker de tand des tijds doorstaan; het is vandaag de dag nog steeds razend populair. Tegenwoordig kun je Age of War gratis in HTML5 spelen!

Meer spellen zoals deze

Baseverdedigingsspellen waren een favoriet in de begindagen van het webgamen. Blader door onze verdedigingsspellen collectie voor meer. Misschien vindt u Storm the House 3 ook leuk, een soortgelijk spel waarin je je huis verdedigt tegen een leger van stickmen.

Uitgavedatum

Oktober 2007, bijgewerkt 2017

Ontwikkelaar

Age of War is een spel van Louissi.

Controls

Klik met de linkermuisknop om een eenheid in te zetten.

FAQ

Heb ik Flash nodig om Age of War te spelen?

Dit is een HTML5-versie, dus Flash is niet vereist.

Kan ik Age of War ook mobiel spelen?

Ja, je kunt Age of War op je mobiele apparaat spelen bij CrazyGames.

Kan ik Age of War downloaden?

Je kunt Age of War toevoegen als app op mobiele of desktop apparaten, net als al onze andere spellen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie