Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Ninja Clash Heroes

Beoordeling:
9,1
(81.401 stemmen)
Ontwikkelaar:
Freeway Interactive
Gepubliceerd:
september 2020
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Ninja Clash Heroes is een 3D shooter met een Japans ninja thema. In deze Clash 3D aflevering kun je kiezen uit een scala aan helden om de strijd aan te gaan!

Kenmerken

Kies je Ninja Clash held

Ninja Clash Heroes 3D bevat verschillende helden, elk met hun eigen wapenarsenaal, gezondheidsstatistieken en unieke buffs. Zoek een held die OP is en ga in ninjastijl! Hoe meer kills je maakt met een held, hoe verder je in level stijgt en meer HP verdient.

Vecht een oorlog uit in een oude Japanse omgeving

Verken een historische kaart en kruip in de huid van een zwaarbewapende ninjaheld uit de 21e eeuw. Neem het op tegen het vijandelijke team met het wapen van je keuze en behaal je hoogste score ooit. Hark de sterren binnen en bereik het online dagelijkse klassement.

Pak power-ups op de kaart

Gebruik health packs en speedy shoes als een echte samurai krijger om je overleving te verlengen. Gebruik de oude trampolines om je een weg over de kaart te katapulteren en je vijanden te verrassen!

Verwerven van kisten vol buit

Gebruik de sterren die je verdient om dozen vol nieuwe wapens, wapenskins, power-ups en aantrekkelijke nieuwe kleding open te breken, zodat je er fris uitziet op het slagveld.

Meer spelletjes zoals dit

Blader door onze third-person shooters en FPS spelletjes voor meer actievolle schietspellen. Populaire titels om nu in te springen zijn BuildNowGG, Sandbox City en Downtown 1930s Mafia.

Release datum

Mei 2020

Ontwikkelaar

Ninja Clash Heroes is ontwikkeld door Freeway Interactive, de ontwikkelaar van de populaire Clash 3D series, zoals Subway Clash en Airport Clash 3D onder andere.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

  • Linkermuisknop om te schieten
  • Rechtermuisknop om het bereik van het wapen te gebruiken
  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • Spatiebalk om te springen
  • G om granaten te gooien

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie