Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Airport Clash 3D

Beoordeling:
9,1
(55.000 stemmen)
Ontwikkelaar:
Freeway Interactive
Gepubliceerd:
oktober 2019
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android

Airport Clash 3D is een onderdeel van de Clash 3D shooter serie, net als Subway Clash Remastered en Sniper Clash 3D. Gebruik je minigun en help je mede-overvallers om de basis van de vijand helemaal aan gort te schieten!

In dit battle royale spel schiet je met scherp en probeer je zoveel mogelijk kills op je naam te krijgen. Het spel vindt plaats op een verlaten vliegveld middenin een wereldoorlog. De vliegtuigen blijven aan de grond en je kunt ze gebruiken als dekking terwijl je tegen de vijand vecht.

Kies uit allerlei verschillende personages waaronder een commandant met een minigun. Het geweer heeft ongelimiteerde ammunitie en je kunt de hel neer laten regenen met een oneindige stroom aan kogels. Het spel toont overeenkomsten met Rocket Clash en is één van de beste multiplayer spellen die er beschikbaar zijn.

Vergeet niet dat je verschillende acties kunt gebruiken zoals een draaiende aanval met je mes, en dat je dus meer kun doen dan simpelweg op je vijanden schieten. Blijf in beweging, maak goed gebruik van de dekking, en probeer zo min mogelijk verwondingen op te lopen. Dit spel heeft overeenkomsten met Farm Clash 3D, maar de map is een totaal andere omgeving.

Naast de standaard gameplay is er ook een hele reeks aan achievements en objecten die je kunt vrijspelen. Wanneer je meer kills hebt verzameld kun je ook gouden wapen skins vrijspelen. De vrijheid in de vele aspecten die je zelf kunt aanpassen voegt een extra element toe aan de gameplay.

Als je je score en kills bij wilt houden kan dit via het scorebord. Daarnaast kunnen spelers ook drie verschillende vaardigheden upgraden wanneer ze in level stijgen. Leven, schade aan het wapen, en nauwkeurigheid van het wapen. Dit helpt om de gameplay en kans op overleven aanzienlijk te verbeteren.

Spring vandaag nog het verlaten vliegveld in, schiet om te doden, en probeer Airport Clash 3D uit!

Release datum

Oktober 2019

Ontwikkelaar

Andrew Panov maakte Airport Clash 3D.

Platform

Webbrowser. We hebben ook de Android versie.

Besturing

  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • C om te bukken
  • LMB om te schieten
  • Spatiebalk om te springen
Advertentie
Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie