Logo CrazyGames.nl

Merc Zone

246.830
beoordelingen
8,9
Ontwikkeld door  Blue Wizard Digital

Merc Zone is een online multiplayer FPS spel gemaakt door Blue Wizard Digital. Zoek je favoriete wapen en vecht in verschillende spelmodi en maps. Deze stijlvolle pak-en-das shooter bevat snelle actie en een strakke 3D-esthetiek die ervoor zorgt dat je meer wilt spelen!

Hoe te spelen

Vind een spel

Je kunt vanaf het beginscherm meteen in de strijd springen door op 'speel nu' te drukken. Als je een aangepast spel wilt spelen en de gewenste modus en kaart wilt selecteren, kun je je eigen wedstrijd maken, of meedoen aan een spel op de server die het dichtst bij jou in de buurt is. Er zijn drie speltypes: Free for All, Last Merc Standing, en Team.

Kies je klasse

Er zijn vijf klassen om uit te kiezen in Merc Zone. Elke vechter heeft een wapenuitrusting die uniek voor hem is. De klassen zijn Brock (aanval), Cochese (stealth), Crazy Ed (schutter), Bingo (sluipschutter), en Ogre (zwaar).

Beginnen gevecht

Of je je nu een scherpschutter voelt of uit je dak wilt gaan met de minigun, nu is het jouw tijd om de concurrentie aan te gaan. Merc Zone is een snelle shooter, dus je moet in beweging blijven en je granaten (G) en hurk/glij manoeuvre (shift/C) gebruiken. Blijf alert!

Meer games zoals deze

Blader door onzeschietspellenvoor een reeks schietspellen voor eerste en derde persoon. Andere populaireFPS-titelsdie snel denken, reflexen en richten vereisen, zijn onder meerKrunker.ioenForward Assault.

Kenmerken

Snelle FPS-actie die tactiek en vaardigheden waardeert Vijf verschillende personageklassen met unieke wapens Hoge beeldsnelheid dankzij exclusieve technologie Er worden regelmatig nieuwe kaarten en klassen toegevoegd, en er komen er nog meer

Publicatiedatum

Juli 2020

Ontwikkelaar

Merc Zone is gemaakt door Blue Wizard Digital, de ontwikkelaar achter grote games, zoals

Shell Shockers

Platform

webbrowser

Besturing

WASD om te verplaatsen E/muis scrollen om van wapen te wisselen Spatiebalk om te springen F om te communiceren R om opnieuw te laden G om granaten te gooien C/Shift om te hurken Linkermuisknop om te schieten Rechtermuisknop of X om te richten

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie