SuperHot

17.196
beoordelingen
9,0

SuperHot-game is een geweldige FPS-titel over tijd. Het SuperHot-team heeft echt een fantastisch spel gemaakt dat de gebruikers urenlang intense first-person shooter-actie biedt. Het belangrijkste concept van dit spel om te onthouden is dat de timer alleen tikt als je in beweging bent. ALS je stilstaat, stopt de tijd ook - je moet dit in je voordeel gebruiken om te anticiperen op kogelbanen en te voorkomen dat je geraakt wordt.

Je bestuurt een elite moordenaar en beweegt door verschillende niveaus om alle slechteriken te elimineren. Je kan niet herstellen. Als je een keer geraakt wordt, moet je het level opnieuw starten. Bovendien kan je wapens grijpen om je te helpen.

In de meeste gevallen ben je in de minderheid en te weinig wapens te grijpen en zoveel mogelijk wapens te grijpen en te doden. Je beweegt je door verschillende kamers en kan nooit stil blijven staan. Vuur je schoten terwijl je stilstaat en beweeg dan om het inkomende kogelvuur te vermijden.

Onthoud dat dit een fps is waarin de tijd alleen beweegt als je beweegt - profiteer van deze belangrijke gameplay-mechanic. Met unieke gestileerde afbeeldingen verschijnt eindelijk superhot in je webbrowser, dus haal het meeste uit deze geweldige titel.

Versie

Dit is de prototype-versie van het spel. Als je de demo leuk vindt, kun je de volledige versie kopen op de website van de ontwikkelaar . SuperHot heeft ook een zelfstandige uitbreiding genaamd SuperHot: Mind Control Delete die kan worden gedownload op Steam .

Datum van publicatie

september 2013

Ontwikkelaar

Deze game is ontwikkeld door Superhot Team.

Kenmerken

  • Geweldige tijdcontrolerende en bewegingsmechanismen
  • Slow-motiongevechten
  • Volledig scherm beschikbaar

Platformen

Dit spel is een webbrowserspel.

Walkthrough

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie