Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Master Chess

Beoordeling:
8,3
(65.298 stemmen)
Ontwikkelaar:
Code This Lab
Gepubliceerd:
mei 2018
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Master Chess is een online schaakspel met single- en multiplayeropties. Als je wilt schaken, probeer dan deze geweldige online browserversie. In deze titel kun je drie verschillende speltypen spelen en je vaardigheden testen tegen andere schaakspelers.

Speluitleg

Test je schaakvaardigheden

Master Chess is misschien niet officieel goedgekeurd door de schaakbond, maar de AI-tegenstanders zijn zeer vaardig. Test je vaardigheden tegen tegenstanders van over de hele wereld in intense online multiplayer-wedstrijden. Kies uit verschillende speltypen voor maximale flexibiliteit, maar wees gewaarschuwd: de AI-tegenstander vormt een grote uitdaging die je kan verrassen.

Geniet van dynamische online schaakgevechten

Master Chess blinkt uit in naadloze online gameplay dankzij het snelle en effectieve matchmaking-systeem. Of je nu kiest voor een snelle match of aangepaste wedstrijden en toernooien organiseert met vrienden, Master Chess zorgt voor een plezierige ervaring. De mogelijke zetten van elk stuk zijn gemarkeerd om het spelen te vergemakkelijken, hoewel de beurten getimed zijn en snel denkwerk vereisen.

Leer de basis

Er zijn drie moeilijkheidsgraden voor de AI-tegenstander. Als je net begint, raden we de makkelijkste instelling aan. Je moet de basisbeginselen goed onder de knie hebben voordat je online gaat spelen om teleurstellingen te voorkomen.

Speltypen

  • 1-op-1 wedstrijden op hetzelfde apparaat
  • Neem het op tegen een online tegenstander
  • Daag een AI-tegenstander uit

Meer spellen zoals dit

Als je klaar bent met schaken, kun je nog meer van onze bordspellen bekijken. Twee populaire keuzes zijn Ludo King en Uno Online. We hebben ook een ander schaakspel dat je misschien leuker vindt, genaamd Chess Online.

Verschijningsdatum

Maart 2018

Ontwikkelaar

Code This Lab heeft Master Chess ontwikkeld.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om een eenheid te selecteren en te verplaatsen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie