Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Ludo King

Beoordeling:
8,0
(128.970 stemmen)
Ontwikkelaar:
Gametion Global
Gepubliceerd:
augustus 2023
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Classificatie:
Wiki pagina's:

Ludo King is een online Ludo-spel. Je kunt Ludo King spelen in de online multiplayer-modus of lokaal, maar ook tegen computergestuurde tegenstanders. De eerste speler die alle vier de stukken naar zijn thuisdriehoek verplaatst, wint het spel!

Over Ludo King

Ludo King is een online versie van het klassieke bordspel Ludo. Je kunt Ludo King spelen met je vrienden en familie, of tegen de computer. Het is een heel gemakkelijk spel om te leren, waardoor het geschikt is voor spelers van alle leeftijden.

Ludo-regels

Ludo is een spel dat gespeeld wordt door twee tot vier spelers. Elke speler moet één van de vier beschikbare kleuren kiezen om mee te spelen.

Het spel begint met het om de beurt werpen van de dobbelsteen. Een speler mag pas een stuk over het bord gaan verplaatsen als hij een zes heeft gegooid. Als je eenmaal meerdere stukken hebt gespeeld, kun je kiezen welk stuk je wilt verplaatsen.

Regel van zes

  • Als u een of meer stukken in het spel heeft, kunt u kiezen of u een stuk uit het spel wilt nemen of een stuk zes plaatsen wilt verplaatsen.
  • Spelers die een zes gooien, verdienen een extra worp.

Bezette velden

  • Als je stuk landt op een veld dat wordt bezet door een tegenstander, gaat zijn stuk terug naar zijn basis en moet hij een zes gooien om het er weer uit te halen.
  • Als je op hetzelfde vakje belandt als een van je andere stukken, blokkeert het de weg voor je tegenstanders.

Hoe win je Ludo King?

Je ziet vijf vierkanten van elke kleur die naar het midden gaan. Zodra een van je stukken een reis rond het hele bord heeft maakt, volgt het dit gekleurde pad totdat het stuk het midden bereikt.

De winnaar is degene die als eerste met vier stukken het centrum heeft weten te bereiken. Andere spelers vechten het vervolgens uit totdat alle stukken het midden hebben bereikt.

Soortgelijke spellen

Bezoek onze sectie bordspellen om meer online bordspellen te spelen . Je vindt meer familiefavorieten zoals Yatzy en Vier op een rij. Bekijk onze kaartspellen voor andere multiplayer-spellen om met vrienden en familie te spelen, zoals Uno Online.

Ontwikkelaar

Ludo King is ontwikkeld door GAMETION AKA Gamotronix.

Publicatiedatum

April 2017

Platformen

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

31 aug 2023

Bediening

Linkermuisknop om de dobbelsteen te gooien en een stuk te kiezen.

Video gameplay

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie