Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Chess Online Multiplayer

Beoordeling:
8,5
(56.221 stemmen)
Gepubliceerd:
november 2022
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Chess Online Multiplayer is een gratis schaakspel dat je online kunt spelen met een vriend of tegen een AI-tegenstander. Verdien goud om stijlvolle nieuwe schaakborden en -stukken te kopen!

Hoe te spelen

Oefen tegen AI

Spelen tegen AI is een geweldige manier om je schaakvaardigheden aan te scherpen. Het is niet al te makkelijk of moeilijk om de AI te verslaan, maar als je een vaardige schaker bent, zul je de bots met gemak verslaan, omdat ze veel slechte keuzes maken.

Als je merkt dat de AI rondjes om je heen rent, raden we je aan een schaakgids te lezen voor meer informatie.

Speel met vrienden

Zet je vrienden schaakmat en laat ze zien wie het superieure intellect heeft in dit hersenspel der eeuwen. Je kunt online ook willekeurige tegenstanders uitdagen en zien hoe je het doet tegen spelers van over de hele wereld.

Swag je schaakbord op

Een professionele schaker zoals jij wil een extravagant vormgegeven schaakset die bij zijn vaardigheden past. Dat is waar de winkel om de hoek komt kijken. Je kunt hier je geldverdienste spenderen door verschillende thematische stukken, borden, cursors en meer te kopen.

Meer spellen zoals dit

Chess Online Multiplayer is een van onze vele schaakspellen. Als je van schaken houdt, probeer dan eens iets anders zoals Chessformer, een puzzelspel gebaseerd op schaakstukken. Uno Online is ook een van onze populaire en leuke spellen om met vrienden te spelen.

Verschijningsdatum

November 2022

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Sleep een schaakstuk met de linkermuisknop.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie