Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Mahjong Connect

Beoordeling:
6,7
(20.392 stemmen)
Gepubliceerd:
augustus 2019
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Mahjong Connect is een tegelmatch spel. Het is ideaal om alleen te spelen of als mentale uitdaging. Verbind paren naast elkaar en aan de buitenrand van het bord voordat de tijd om is! Het spel staat ook bekend als MahJongCon.

Zo speel je Mahjong Connect

Om een Mahjong Connect bord compleet te maken, moet je alle stenen verwijderen. Je kunt tegels verwijderen door paren te zoeken en erop te klikken, naast elkaar of rond de buitenranden van het bord. Je moet dit doen voordat de timer onderaan afloopt.

Als je ergens vastloopt, kun je een van de vijf beschikbare hints gebruiken om je in de juiste richting te sturen. Er zijn in totaal 12 moeilijkheidsniveaus om doorheen te spelen.

Over Mahjong Connect

Mahjong Connect is een solitairespel, wat betekent dat het bedoeld is om alleen te spelen. Het verschilt volledig van het traditionele Chinese Mahjong-spel, maar gebruikt dezelfde traditionele tegelafbeeldingen. Er zijn veel varianten van Mahjong solitaire. Sommige bevatten shuffling-tegels en andere bevatten "wildcard"-tegels, die speciale functies bieden buiten het gewone spel.

Verschijningsdatum

Mahjong Connect is oorspronkelijk uitgebracht als Flash-spel in mei 2009. De HTML5-versie is sinds april 2017 beschikbaar.

Ontwikkelaar

De Flash-versie is gemaakt door Front Network. De HTML5-versie is ontwikkeld door Azerion.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Meer spellen zoals dit

Als je dit spel leuk vindt, zijn er verschillende andere Mahjong-spellen die je kunt proberen. Mahjong is een uitstekend spel om je patroonherkenning en logica uit te dagen, en Mahjong Classic is een klassiek Mahjong van boven naar beneden met kleurrijke beelden.

Kijk in onze puzzelcategorie voor soortgelijke spellen.

Besturing

Druk op de linkermuisknop om de Mahjongtegels te selecteren.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie