Logo CrazyGames.nl

Mahjong Classic

31.596
beoordelingen
8,1

Mahjong Classic is een gratis mahjongspel met traditionele regels en tegels. Dit klassieke en iconische spel stelt je logica en geheugenvaardigheden op de proef. Er zijn geen tijdslimieten of beperkingen, je kunt achteroverleunen en in je eigen tempo genieten van een ontspannend mahjongspel online.

Hoe speel je Mahjong Classic

Tegel groepen

Mahjong is een uitdagend puzzelspel met 144 tegels die voornamelijk in drie kleuren zijn verdeeld. De primaire kleuren zijn:

  • Stippen - Kenmerkende cirkels
  • Bamboe - Kenmerkende lijnen
  • Karakters - Voorzien van Chinese karakters

In deze versie van Mahjong Classic zie je ook een mix van eer- en bonustegels, zoals bloementegels en drakentegels.

Veel van de tegels lijken op elkaar, maar hebben kleine visuele verschillen. Je moet je geest scherp houden en gefocust blijven op het vinden van de verschillen om identieke stukken te vinden die bij elkaar passen.

Bijpassende tegels

Wat Mahjong lastig maakt, is het onvermogen om stukken te verplaatsen met beide zijden geblokkeerd. Dat betekent dat je alleen mahjong-tegels kunt matchen met ten minste één van hun linker- of rechterkant vrij. Het helpt om vanaf de bovenkant van de stapel te beginnen en naar beneden te werken.

Hints gebruiken

Als je vastloopt, biedt Mahjong Classic oneindig veel hints en kun je het bord op elk moment schudden. Dit is een verfrissende verandering ten opzichte van mahjong-spellen die tijdslimieten toevoegen en geen tips hebben. Je kunt echt de tijd nemen om na te denken over je zetten in dit puzzelspel.

Meer spellen zoals deze

Mahjong Classic is een topkeuze als je op zoek bent naar een origineel spel van Mahjong Solitaire. Er zijn echter nog veel meer titels om uit te kiezen in onze gratis mahjong-spellen verzameling. Je kunt elk van deze spellen gratis online spelen in je webbrowser. Andere populaire keuzes zijn onder meer: Mahjong Connect, Mahjong Alchemy, en Mahjong Dark Dimensions.

Functies

  • Een mix van geschikte en eer tegelgroepen
  • Ontspannen tempo - geen tijdslimieten
  • Oneindige hints en shuffles om je te helpen
  • Schone, scherpe beelden met geweldige geluidseffecten

Datum van publicatie

april 2018

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel).

Instructies

Gebruik de linkermuisknop om een tegel te selecteren.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie