Logo CrazyGames.nl

Mahjong Alchemy

Beoordeling:
8,4
(3.587 stemmen)
Gepubliceerd:
juni 2019
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Mahjong Alchemy is een tegel-matching-spel met een alchemie-thema. Word een tegel-alchemist en los de unieke puzzels van het spel op. Je moet het bord oplossen voordat de tijd om is, dus zorg ervoor dat je een scherpe puzzeloplosser bent!

Mahjong Alchemy

Mahjong Alchemy is perfect voor fans van Mahjong-solitaire-spellen. Er is een complexe mix van tegels die moeten worden opgelost voordat de timer afloopt.

Ondanks de timer is Mahjong Alchemy nog steeds een heel relaxt spel. Er is geen muziek die je probleemoplossende geest belemmert, en 15 minuten per ronde is een goede lengte voor een spel terwijl je een pauze neemt van het leven.

Als je niet tevreden bent met de tegelset die je hebt gekregen, kun je klikken op 'nieuwe tegelset delen'. Het spel zal dan de tegels herschikken in een nieuwe configuratie.

Hoe speel je Mahjong Alchemy

Als Mahjong nieuw voor je is, is het uitgangspunt van het spel eenvoudig. Combineer twee dezelfde tegels om ze te verwijderen. Zolang er geen andere tegels in de weg staan, zou je dat moeten kunnen. Het lastige is om dezelfde tegels te vinden tussen een reeks tegels met een vergelijkbaar uiterlijk. Het kan verbijsterend zijn.

Vergelijkbare spellen

Er zijn genoeg singleplayer spelletjes op CrazyGames. Van Mahjong tot solo kaartspellen zoals Solitaire. Dit zijn games die zijn gebouwd met de individuele speler in gedachten. Blader door onze Mahjong-collectie voor meer Mahjong-spellen, van traditionele lay-outs tot unieke spellen zoals Mahjong Dark Dimensions.

Datum van publicatie

december 2018

Ook bekend als

  • Mahjongg: Age of Alchemy
  • Mahjongg Alchemie

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Bedieningselementen

Links klikken om een tegel te kiezen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie