Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Little Big Snake (.io)

Beoordeling:
8,9
(160.179 stemmen)
Gepubliceerd:
januari 2018
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Classificatie:
Wiki pagina's:

Little Big Snake is een IO-spel voor meerdere spelers waarin je een slang laat groeien! Eet het voedsel en de insecten om je slang te laten evolueren terwijl je andere slangen vermijdt. Deze populaire snake-game heeft nog meer functies dan andere populaire games zoals Slither en Worms Zone.

Voeden en evolueren

De basisgameplay van Little Big Snake is om voedsel te eten en je slang te laten groeien. De gloeiende orbs en nectar zijn je levensonderhoud. Je vindt deze orbs verspreid over de kaart, in insecten, en achtergelaten door slangen die zijn omgekomen. Het eten van deze voedselvoorwerpen zal je slang groter maken, en energie leveren voor snelheidsverbetering zonder de grootte van je slang te beïnvloeden.

De snelste manier om te evolueren tot de ultieme slang is door andere slangen en grotere insecten in de val te laten lopen. De grotere insecten laten vaak upgrades vallen waarmee je, op de een of andere manier, sneller vooruitgang kunt boeken door een in de tijd beperkt voordeel te bieden.

Level omhoog

Little Big Snake heeft de eenvoud van een snake IO-spel, maar met wat toegevoegde complexiteit om het spel op de lange termijn boeiender te maken. 

Door mee te doen aan wedstrijden bouw je je level op en krijg je kisten met verschillende beloningen zoals goud. Je verdient ook prestaties die je in-game beloningen opleveren.

upgrade je slang

Als je een hoger level wordt en goud verdient, kun je upgrades kopen via het evolutiepaneel. Dit is een vaardigheidsboom met verschillende oplopende upgrades. Je kunt het herstel van energie en de groeisnelheid door eten verbeteren, en nog veel meer. 

Meer evolutie-upgrades kun je vrijspelen als je de hogere levels bereikt. Het mooie is dat deze upgrades gelden voor alle spellen die je speelt!

soortgelijke spellen

Als je op zoek bent naar een ander .io-spel voor meerdere spelers, zijn twee van onze meest populaire spellen Shell Shockers en Smash Karts. Bekijk Gulper.io voor een ander populair snake-spel dat je in je webbrowser kunt spelen.

Features

  • Verfraai je slang met verschillende aantrekkelijke skins en regalia.
  • Level omhoog en open kisten vol goud om uit te geven aan vrij te spelen skins en meer.
  • Evolutie boom biedt verschillende permanente upgrades voor je slang.
  • Opdrachten en prestaties bieden zinvolle gameplay met verschillende beloningen.

Releasedatum

Januari 2018 (Flash). Het spel is sinds 13 september 2019 bijgewerkt om WebGL te gebruiken.

Ontwikkelaar

Little Big Snake is gemaakt door Neodinamika Inc.

Platform

Dit spel is een webbrowserspel. We hebben ook de mobiele versies (zowel iOS als Android).

Besturing

  • Beweeg je muis om de slang of vliegende keverbeweging te controleren
  • Links klikken om de snelheid te verhogen of de vliegende kever te laten opstijgen
Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie