Logo CrazyGames.nl

Snakes and Ladders

16.280
beoordelingen
8,4

Speel Snakes and Ladders online in je webbrowser. Dit geliefde klassieke bordspel is gratis om singleplayer of lokaal met vrienden te spelen. Gooi de dobbelstenen en baan je een weg naar de top. Hopelijk land je niet op een slang!

Hoe te spelen

Speel met maximaal 6 spelers

Kies je kleur, gooi de dobbelstenen en verplaats je stuk. Als je een 6 gooit, krijg je nog een gratis worp. Je kunt Snakes and Ladders spelen met maximaal 6 vrienden of AI-tegenstanders.

Beklim ladders - ontwijk slangen

Er zijn ladders en slangen van verschillende lengtes verspreid over het bord. Landen op een slang zorgt ervoor dat je van het bord naar beneden glijdt, terwijl je ladders kunt beklimmen waar je aan de voet van landt.

Chutes en Ladders

Dit spel bevat ook Chutes en Ladders. Dit is hetzelfde spel, maar in plaats daarvan zijn er glijbanen in plaats van slangen. Dit is een geweldige kindvriendelijke versie van het spel en is de meest populaire versie in de VS.

Over slangen en ladders

Snakes and Ladders is een op toeval gebaseerd bordspel met 100 vierkanten. Spelers moeten de top bereiken terwijl ze omgaan met de gevolgen van elke dobbelsteenworp.

Historisch gezien werd het spel gebruikt om kinderen morele basiswaarden bij te brengen. De ladders waren representatief voor deugden, en de slangen voor ondeugd. Tegenwoordig zou je het kunnen zien als een metafoor voor de reis van het leven met al zijn ups en downs.

Meer spellen zoals deze

Bekijk onze klassieke bordspellen voor nog veel meer familiefavorieten. Andere populaire titels zijn onder meer: Ludo Online, Uno online, en de legendarische Guess Who!

Functies

  • Leuke, vrolijke muziek
  • Het ultieme kansspel
  • Speel tegen maximaal 6 vrienden of AI
  • Bevat ook glijbanen en ladders

Datum van publicatie

maart 2018 en is bijgewerkt in januari 2019

Ontwikkelaar

Code This Lab heeft slangen en ladders gemaakt.

Platformen

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om de dobbelstenen te gooien.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie