Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Worms.Zone

Beoordeling:
8,8
(522.694 stemmen)
Ontwikkelaar:
Wild Spike
Gepubliceerd:
oktober 2018
Laatst bijgewerkt:
juli 2024
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Doe mee aan de strijd om de grootste worm in Worms.Zone te worden. Als je tegen andere wormen speelt in een grote multiplayer-arena, moet je zoveel mogelijk voedsel eten om groter te worden. Glijd je een weg naar de power-ups om een voorsprong te krijgen. Dit .io-spel is verslavend!

Hoe Worms Zone te spelen

Worms.Zone is survival of the fittest. Je bent een worm en je moet eten en groeien om groot en sterk te zijn. Wie wist dat een worm zijn zo leuk kon zijn? Vergeet niet je tegenstanders in de val te laten lopen, zodat je al hun heerlijke eten kunt krijgen.

Door op de linker- of rechtermuisknop te drukken, kunt u uw worm turbosnelheid geven. Gebruik het spaarzaam en tactisch om voor de andere spelers naar grote beloningen te sprinten. Naarmate je groter wordt, word je langzamer. Turbo wordt ook duurder voor je score, dus gebruik het spaarzaam als je groot bent, en overvloedig als je klein bent.

Wormoutfits

Kies een outfit die past bij de gewone worm. Naarmate je hoger komt in het spel, kun je je worm trakteren op funkyre en kleurrijkere ontwerpen. Ga naar de garderobe van de worm in het hoofdmenu om een frisse nieuwe outfit te kiezen.

Spel opties

Ga naar het optiemenu om je favoriete kleuren voor het spel te kiezen. U kunt ook kiezen tussen 3 verschillende soorten voedsel. Rechtsonder in het hoofdmenu vind je het optiemenu.

Power-ups

Houd je ogen open voor power-ups in toverdrankflessen verspreid over de arena. Er zijn zes soorten power-up in Worms.Zone:

  • Rood en blauw - Vergroot de vangstradius (trekt meer voedsel naar binnen).
  • Blauw - Verhoog de hoeveelheid gegeten voedsel met 5 keer.
  • Paars - Onthul waar andere wormen zijn omgekomen.
  • Groen - Verhoog de snelheid van je worm.
  • Ronde groene fles - Verbetert de controle over de worm om botsingen te voorkomen.
  • Geel - Zoom uit voor een beter zicht.

Je zult ontdekken hoe deze power-ups eruit zien terwijl je je een weg baant door het land. Je kunt ook munten ophalen die in je muntenvoorraad gaan.

Meer spellen

Worms.Zone, net als vele andere .io-spellen op CrazyGames, is eenvoudig maar ongelooflijk leuk en verslavend om te spelen. De typische .io-game biedt online multiplayer, een minimale uitstraling en is gratis te spelen.

Enkele andere multiplayer Snake/Worm-spellen zijn:

Powerline.io - Meer als de klassieke Snake, maar in een grote multiplayer-arena. Je speelt ook als een lijn van elektriciteit, niet als een slang!

Wormate.io - Zoals Worms.Zone, maar met een ander gevoel en graphics voor degenen die de voorkeur geven aan de stijl.

Paper.io - In plaats van een slang of worm te laten groeien, waarom zou u uw territorium niet uitbreiden en laten groeien?

Kenmerken

  • Coole kleuren en designs
  • Power-ups geven je een voorsprong op de andere wormen
  • Verbeter je worm en ontgrendel meer inhoud
  • Simpel maar leuk en verslavend!

Publicatiedatum

juli 2018

Ontwikkelaar

Worms.Zone is gemaakt door Wild Spike.

Platformen

webbrowser

Android

iOS

Facebook Instant-games

Bediening

Gebruik de linker- of rechtermuisknop om te versnellen.

Laatst bijgewerkt

10 jul 2024

Besturing

Gebruik de linker- of rechtermuisknop om sneller te bewegen.

FAQ

Hoe speel ik Worms Zone?

Beweeg uw muis in de richting die u wilt gaan. Eet voedsel, verzamel power-ups en eet andere wormen om groter te worden.

Hoe rijd ik op Worms Zone?

Klik met de linkermuisknop om te versnellen (verbruikt je score) of zoek het groene drankje voor een tijdelijke snelheidsboost.

Hoe eet ik andere wormen in Worms Zone?

Om andere wormen te eten, moet je ervoor snijden, waardoor ze crashen. Als ze tegen je aan botsen, laten ze al het voedsel achter dat ze hebben gegeten!

Wat is de snelste manier om mijn worm op Worms Zone te laten groeien?

Het blauwe drankje verhoogt de hoeveelheid voedsel die je hebt gegeten met 5 keer, dus als je dit vindt, groei je veel sneller.

Is Worms Zone zoals Slither.io?

Worms Zone heeft vergelijkbare mechanica als Slither.io, maar is gebaseerd op wormen in plaats van slangen en bevat veel meer elementen.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie