Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Infiltrating the Airship

Beoordeling:
9,5
(572.371 stemmen)
Gepubliceerd:
september 2013
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Kun jij de juiste keuzes maken en de stickman in dit spel helpen om zijn doelen te bereiken? Ralph de stickman probeert een gigantisch luchtschip te infiltreren om de slechte Henry gevangen te nemen. Je zult je intelligentie nodig hebben om hem te helpen om het juiste plan van aanpak te vinden, en zijn missie succesvol te voltooien.

Infiltrating the Airship is deel van de populaire serie games van Puffballs United binnen ditzelfde genre, en geeft je weer een helemaal nieuw scenario om je in vast te bijten. Andere titels zijn onder andere Breaking the Bank, Fleeing the Complex en Escaping the Prison.

In elke fase van dit spel krijg je meerdere opties voorgelegd om uit te kiezen, en jouw beslissing heeft direct invloed op hoe Ralph zichzelf door het verhaal voortbeweegt. Zal hij het luchtschip infiltreren met behulp van een blok c4? Misschien kiest hij juist wel voor een pot zuur, of om simpelweg op het luik te kloppen? Elke keuze kan resulteren in een mislukking of een vooruitgang naar de volgende fase, en daarnaast ontbreekt een goede dosis aan humor en grappige tussenfilmpjes ook zeker niet. Als je de verkeerde keuze maakt, maak je geen zorgen; elke fase kan opnieuw gespeeld worden, of je kunt zelf kiezen om de hele missie opnieuw te beginnen.

Als je op zoek bent naar een goede combinatie van plezier, humor, en een mentale uitdaging, geef Infiltrating the Airship dan zeker een kans!

Kenmerken

  • Keuze-gebaseerde gameplay
  • Bomvol humor en gevatte grappen
  • Een hele verzameling aan verschillende eindes en mogelijke uitkomsten

Platform

Infiltrating the Airship is een spel wat je in je browser speelt, en je hebt de Adobe Flash Player plugin nodig om het te kunnen spelen.

Ontwikkelaar

Dit spel werd ontwikkeld door Puffballs United, die nog veel meer gave stick games op hun naam hebben staan, zoals Breaking the Bank, Steeling the Diamond en Crossing the Pit. Als je Infiltrating the Airship leuk vind, probeer dan zeker ook eens Fleeing the Complex, een net zo geniaal spel van dezelfde makers!"

Advertentie
Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie