Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

We Become What We Behold

Beoordeling:
9,5
(263.219 stemmen)
Gepubliceerd:
oktober 2016
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki pagina's:

We Become What We Behold is een casual point-and-click-spel van 5 minuten over nieuwscycli, vicieuze cycli en oneindige cycli. Leg momenten vast met je camera en kijk hoe de vierkanten en cirkels reageren!

Hoe speel je We Become What We Behold

In het spel lopen meerdere personages willekeurig over het scherm. De enige beweging die je kunt maken is deze personages fotograferen. Als je richt en schiet, verschijnt de foto die je maakt in het midden van het scherm en wordt weergegeven op een kleine tv zodat iedereen hem kan zien. Wees dus voorzichtig met wat je openbaar maakt, want dit is de kern van het spel.

"We Become What We Behold. We vormen ons gereedschap en ons gereedschap vormt ons."

Te fotograferen personages

Er zijn verschillende personages in het spel. In het begin bestaan de meeste personages uit "normale poppetjes" met vierkante en ronde hoofden. Je vindt een paar achterblijvers in de groep, zoals een verliefd stel, een man met een hoed, een boze man en een krekel.

Edele man met de hoed

Een van de eerste personages die bij de "normale mensen" komt is de man met de hoed. Het is moeilijk om geen foto van hem te maken, omdat alle andere foto's van de normale figuurtjes niet echt bevredigend zijn wat betreft wat er gebeurt als hun foto's worden getoond. Als je een foto neemt van de man met de hoed en alle andere personages die foto zien, wil elke normale gluurder nu een hoed dragen.

Normale gluurders met een hoed

Als je een normale gluurder met een hoed fotografeert, zie je de kettingreactie in volle werking. Opeens wil niemand meer een hoed dragen. Het is te populair geworden.

Verliefd stel

Wanneer je een verliefd stel fotografeert en ze in het openbaar te zien zijn, zullen ze al snel aan de schandpaal genageld worden. En je zult waarschijnlijk niet veel verliefde stelletjes meer over straat zien lopen. Immers, "Wie kijkt er nou naar hoe mensen met elkaar omgaan?".

Boos Persoon

Hier wordt het interessant. Als je de boze persoon fotografeert, hoef je hem of haar niet te betrappen terwijl hij of zij tegen iemand schreeuwt. Het enige wat ze doen is schreeuwen, dus daar ben je naar op zoek. Neem een foto van ze terwijl ze schreeuwen en de mediagekte begint, ook wel bekend als razende pleinaanvallen.

Woede en angst vermenigvuldigen zich sneller dan liefde in dit spel

Als je eenmaal woede op de foto zet, is het moeilijk om terug te keren naar de normale situatie. De normale figuurtjes worden steeds banger voor elkaar, snauwen elkaar af en dan beginnen de vierkantjes en cirkels zich tegen elkaar te keren. Als de normale figuurtjes rood worden, beginnen ze elkaar te haten. Als dit gebeurt, en je fotografeert het, beginnen geweld en haat een gewelddadige climax te bereiken.

Tip

Krekels zijn gewoon krekels. Er gebeurt niets als je ze fotografeert.

Kenmerken

  • Een klein spel over de samenleving en de media
  • Leg momenten vast die de bevolking beïnvloeden
  • Vierkant en cirkel mensen met verschillende verhalen
  • Mooi artwork en geluidseffecten

Release datum

    "We Become What We Behold. We vormen onze gereedschappen, en onze gereedschappen vormen ons." Het spel begint met deze quote, die in essentie de kern van het spel is.

Oktober 2016 en bijgewerkt in oktober 2018.

Ontwikkelaar

Nicky Case ontwikkelde We Become What We Behold. Steun de ontwikkelaar.

Platformen

Webbrowser (desktop en mobiel)

Meer spellen zoals dit

We Become What We Behold is een klasse apart en als je het leuk vond om te spelen, kijk dan voor meer in onze categorie casual games. Een ander spel dat je misschien leuk vindt is Geometry Dash Online, dat test hoe goed je het ritme kunt bijhouden. Je kunt ook terugkeren naar een klassieker zoals Atari Breakout of Bubble Shooter Classic om je gedachten van maatschappelijke cycli af te leiden en je te richten op het goede oude klassieke plezier.

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om een moment vast te leggen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie