Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Fleeing the Complex

Beoordeling:
9,5
(541.277 stemmen)
Gepubliceerd:
november 2015
Technologie:
Flash (emulated)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Fleeing the Complex is een verbazingwekkend ontsnappingsavonturenspel met stokfiguren. Je zit opgesloten in een kleine gevangeniscel en je moet niet alleen uit je cel ontsnappen, maar uit de hele gevangenis! Als je faalt, staat je de dood te wachten... De streng beveiligde gevangenis wordt bewaakt door een aantal sterke stok soldaten. Je moet goede en snelle beslissingen nemen om er levend uit te komen. Veel succes!

Hoe speel je Fleeing the Complex?

Het hele spel is gebaseerd op snel denken, strategie en beslissingen nemen. Onderweg krijg je hulp van de omgeving en zelfs van oude of nieuwe vrienden. Elk vervolg heeft te maken met het vorige spel (bijv. Ontsnappen aan de gevangenis gebeurt door Henry's criminele acties in Breaking the Bank). Niet elke keuze die je maakt leidt tot een slecht einde, maar sommige leiden meteen tot een "mislukking". In Breaking the Bank is elke keuze een mislukking.

Dit is waarschijnlijk om Henry voor te bereiden op zijn volgende avontuur, waarbij hij uit de gevangenis probeert te ontsnappen. Het feit dat je niet echt kunt voorspellen welke keuze het meest logisch is, betekent dat Fleeing the Complex net zo onvoorspelbaar is als de eerdere games (behalve Breaking the Bank).

Fleeing the Complex werd in 2015 uitgebracht en is het 5e en (tot nu toe) laatste vervolg in de avonturenreeks van Henry Stickmin. Net als in de eerdere spellen (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond en Infiltrating the Airship) is het de bedoeling om de juiste paden, gereedschappen en bewegingen te kiezen terwijl je probeert in of uit te breken op verschillende plekken om te ontsnappen - of problemen te veroorzaken.

Meer van dit soort spellen

Fleeing the Complex is een uniek avonturenspel dat je puzzelvaardigheden op de proef stelt. Kijk ook eens naar titels die soortgelijke kritische denkvaardigheden vereisen, zoals Geometry Dash Subzero, Bolts and Nuts of The Impossible Quiz.

Verschijningsdatum

November 2015

Ontwikkelaar

Puffballs United heeft dit spel gemaakt.

Platformen

  • Webbrowser
  • iOS

Deze versie emuleert Flash omdat het niet langer breed wordt ondersteund.

Besturing

De besturing is eenvoudig. Je krijgt een beslissing op het scherm te zien en klikt dan met de linkermuisknop op de optie, actie of het gereedschap dat je wilt gebruiken.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie