Logo CrazyGames.nl
background

Hero Wars

539
beoordelingen
8,7

Hero Wars is een RPG fantasie spel beschikbaar om te spelen op desktop en mobiel. Strijd tegen de Archdemon en zijn kwaadaardige leger met behulp van tientallen helden. Speel vaardigheden vrij, buit items, en power-up je held om het spel te domineren!

Kenmerken

Ga op avontuur

Vecht tegen golven van vijanden in idyllische avonturengevechten om XP te verdienen en je held een level omhoog te helpen! Elk episch avontuur bevat een reeks uitdagende tegenstanders en een eindbaas.

Speel je helden vrij en upgrade ze

Er zijn tientallen helden om vrij te spelen en te upgraden in Hero Wars. Elke held heeft stats die iets unieks toevoegen aan je heldenverzameling. De helden hebben zeven rollen: Tank, Warrior, Marksman, Support, Control, Mage, en Healer.

Voltooi puzzels en verkrijg buit

In elk Hero Wars-avontuur vind je buitkisten. Er zijn ook bonuslevels waarin je interactieve puzzels oplost om de buit te pakken te krijgen.

Trainen en vechten in PvP gevechten

Train je held en deel vaardigheden met multiplayer-legergildes. Er is zelfs een PvP-arena waar je het op kunt nemen tegen vijanden en vrienden! Bouw vandaag nog de ultieme heldencrew en vestig een eeuwige erfenis in Hero Wars.

Meer spelletjes zoals dit

Blader door onze RPG en held games voor meer leuke avonturen en casual RPG games. Kijk ook eens op Heroes of Myths, Goodgame Empire en War Lands voor gelijkaardige gameplay en eindeloze gevechten!

Ontwikkelaar

Nexters Global heeft dit spel ontwikkeld.

Platform

Webbrowser

Bediening

Muis en toetsenbord

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie