Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Ships 3D

Beoordeling:
9,0
(221.132 stemmen)
Ontwikkelaar:
ASDF Games
Gepubliceerd:
mei 2022
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Ships 3D is een online zee-oorlogsspel met hectische fregatgevechten en chaotische smash-ups op zee. Doe mee met je vrienden in spannende multiplayer scheepsoorlogen met maximaal 20 spelers.

Hoe te spelen

schip gevechten .io

Ships 3D brengt grootschalige online scheepsgevechten naar het .io-games arena-oorlogsformaat. Voer explosieve gevechten op open zee, kijk toe hoe je kanonskogels vijandelijke schepen aan flarden scheuren, en stuur je tactisch een weg over de kaart om een positioneel voordeel te behalen.

Stuur het schip of schiet de kanonnen af

Richt je schip vanaf het roer, zodat jij of je toegewezen Helper Bot nauwkeurig op vijanden kan richten. Helper Bot is er om je te helpen op je zeereis van vernietiging, maar je kunt ze uit de weg ruimen als je zelf de leiding wilt nemen.

Zoek je eigen bemanningsleden

Je kunt vrienden aan je schip toevoegen met een unieke code, waardoor je meer coördinatie en een teamworkvoordeel krijgt tegen andere zeelieden.

Upgrade je schip

Gebruik het niveau en goud dat je verdient met vechten op zee om je kanonnen en schip te upgraden voor betere gevechtsprestaties.

Meer spelletjes zoals dit

Schepen 3D is een spannende aanvulling op onze .io games en slagschip collecties, waar je nog veel meer online spelletjes kunt vinden. Vergelijkbare titels zijn Blood.io, Rocket Bot Royale en Stabfish 2.

Release datum

Mei 2022

Platform

Webbrowser

Besturing

  • WASD = bewegen
  • Muis = rondkijken
  • F = interactie met besturing, zeil en kanonnen als je er dicht bij staat.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie