Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Duck Life

Beoordeling:
9,3
(19.438 stemmen)
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Duck Life is de eerste game in de Duck Life-serie. Een tornado heeft je boerderij getroffen en alles verwoest. Het enige dat overblijft is een enkel eendenei. Train dit eendje om een atletische vorm te krijgen, zodat je geld kunt verdienen om de boerderij te herbouwen.

Hoe te spelen

Trainen

Train je eend door verschillende minigames te spelen die je vaardigheden op het gebied van rennen, zwemmen en vliegen vergroten. De eend wordt sterker en sneller naarmate je meer traint. Tijdens het trainen vind je ook munten. Probeer er zoveel mogelijk op te halen!

Voeden

Voeding is essentieel voor een eend van het sport ras. Je kunt het blauwe zaadje kopen dat je energie een enorme boost geeft en 100% goedgekeurd is door het Olympisch Eenden Comité. Er zijn ook gewone granen voor algemene voeding. Voed je eend deze zaden om je energiescore te verhogen voordat je aan races deelneemt.

Concurreren

Wanneer je denkt dat jouw eend toe is aan een echte competitie, kun je meedoen aan verschillende races om geld te verdienen. Hier kun je achterover leunen en kijken hoe je eend gaat! Races leveren je veel munten op en ontgrendelen nieuwe items in de winkel.

Meer spellen zoals deze

Bekijk de volgende game in de Duck Life-serie, Duck Life 2. Misschien geniet je ook van andere ren spellen zoals Short Life en Bus- en Subway Runner.

Functies

  • Verschillende leuke minigames om te spelen
  • Heerlijke zaden waar je energie van krijgt
  • Betover je eend met verschillende esthetische aanpassingen
  • Doe mee aan races om munten te verdienen

Ontwikkelaar

Duck Life is een spel van Wix Games, een indiestudio uit het Verenigd Koninkrijk.

Besturing rennen

Gebruik pijl omhoog om te springen.

Besturing vliegen

Gebruik de pijltjes links en rechts om omhoog en omlaag te gaan.

Zwemmen

Gebruik pijltje omhoog om te springen en pijltje omlaag om te duiken. Druk op de linkse en rechtse pijl om naar links en rechts te bewegen.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie