Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Jacksmith

Beoordeling:
9,3
(12.889 stemmen)
Gepubliceerd:
mei 2021
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Jacksmith is een ambachtelijk spel waarin je wapens smeedt voor soldaten en ze vergezelt op het slagveld terwijl ze monsters afslachten. Bouw de perfecte wapens om de soldaten in de strijd te zien en geef ze de grootste kans op succes!

Hoe te spelen

Smeed zwaarden voor de strijd

Jacksmith lijkt op andere Flipline-spellen, zoals Papa's Cheeseria, maar je maakt wapens voor de strijd in plaats van broodjes! Begin met het vormen van gesmolten koper tot zwaarden en hamer ze voordat je ze afmaakt met een handvat dat geschikt is voor de handen van een krijger.

Test ze op het slagveld

Na elke dag in de smederij gaan je soldaten de strijd aan met verschillende monsters en vijanden met de wapens die je hebt gemaakt. Terwijl ze oorlog voeren, vliegt er buit uit die je kunt opeisen. Deze voorwerpen zijn meestal edelstenen om uit te geven in de winkel en edelmetalen om mee te creëren. Wapens met hogere scores presteren beter in gevechten, wat resulteert in meer buit die je kunt gebruiken in je wapencreatiestation.

Speel meer wapens vrij naarmate je vordert

Speel naarmate de dagen vorderen nieuwe wapens vrij om te bouwen. Elk nieuw voorwerp moet vakkundig worden gebouwd volgens de specificaties, of het nu gaat om bogen, bijlen, zwaarden of kanonnen. Deze dappere krijgers hebben krachtigere wapens nodig naarmate de dagen vorderen. Het gebruik van hoogwaardigere metalen resulteert in een duurzamere constructie.

Koop upgrades van Ganders

Je kunt een hippe struisvogel genaamd Ganders bezoeken in zijn kleine oorlogswinkel om verschillende upgrades te kopen voor de metalen die je maakt met je edelstenen. Het is een geweldige plek om wat geld uit te geven na een lange dag beesten neer te hebben gehakt en gespietst! Je vindt hier verschillende handgrepen en andere mooie voorwerpen die extra voordelen bieden als je ze gebruikt.

Meer spellen zoals dit

Als je de kunst van Jacksmith eenmaal onder de knie hebt, kijk dan eens naar onze andere coole knutselspellen! Populaire spellen in deze categorie zijn onder andere Grindcraft en Mr Mine. Misschien vind je Papa's spelletjes ook wel leuk, een reeks leuke kookspelletjes van Flipline.

Kenmerken

  • Maak verschillende wapens in je smederij
  • Giet, hamer en maak ze tot de hoogste kwaliteit voor de beste kans op succes
  • Bekijk hoe goed je wapens presteren in de strijd op basis van je ambachtelijke vaardigheden
  • Vang buit tijdens gevechten waarmee je de beste wapens kunt maken
  • Koop verschillende accessoires en voorwerpen om te knutselen

Ontwikkelaar

Jacksmith is ontwikkeld door Flipline Studios.

Uitgave

Het spel is in 2012 uitgebracht als Flash-webbrowserspel.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Gebruik de linkermuisknop voor interactie.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie