Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Goodgame Empire

Beoordeling:
8,7
(35.359 stemmen)
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Classificatie:
Wiki pagina's:

Goodgame Empire is een MMO-strategiespel dat zich afspeelt in de middeleeuwen. Beginnend met een enkel kasteel, ontwikkel je geleidelijk je beschaving over de hele wereld om een bloeiend rijk te creëren. Het is gratis te spelen in uw webbrowser, downloaden is niet nodig, dus ga aan de slag en sluit u vandaag nog aan bij een alliantie!

Goodgame Empire

Goodgame Empire heeft in de loop van de vele jaren een online community van gamers gekoesterd sinds het begin van de game. Naast een indrukwekkende lijst met functies om je bezig te houden, zijn er regelmatig grote updates die de gameplay fris houden, en een samenwerkende online community van gamers die uniek zijn voor Empire.

Bouw een rijk

In het begin begin je met een kasteel. Van daaruit kun je meer dan 60 gebouwen bouwen, met meerdere upgradeniveaus voor zowel gebouwen als eenheden. Het kan even duren om een echt episch koninkrijk op te bouwen, maar het houdt niet op bij het eerste fort. Je kunt je rijk uitbreiden naar nieuwe regio's van de kaart als je je primaire basis hebt opgebouwd. Er is ook een reeks aantrekkelijke esthetische accenten om je rijk te versieren en het de jouwe te maken.

Vecht in gevechten

In de middeleeuwen kun je geen vrienden hebben zonder vijanden. Dit is een tijd waarin rijken vechten om dominantie, en er wordt van je verwacht dat je deelneemt aan de strijd. Empire heeft een strategisch en veelzijdig vechtsysteem en meer dan 50 militaire eenheden om te gebruiken. Je kunt zelfs uitrusting en items aanpassen om je oorlogsmogelijkheden te verfijnen. Houd je leger goed gevoed en sterk, en daag vervolgens andere spelers uit voor spannende veldslagen.

Word lid van de community

Goodgame Empire heeft een uniek alliantie- en pactsysteem waarmee je je kunt aansluiten bij andere spelers. Dit is niet alleen sociaal lonend, maar je krijgt ook verschillende voordelen als je lid wordt van allianties die gunstig zijn bij het starten. Deelnemen aan een alliantie kan de bouwtijd en aanvalssnelheid versnellen en cruciaal een vriendelijke gemeenschap bieden om deel van uit te maken!

Naast een community van meer dan 80 miljoen spelers wereldwijd, zijn er regelmatig updates en in-game evenementen om het spel boeiend te houden en je te helpen de ultieme KING te worden!

Kenmerken

  • Bouw je eigen rijk helemaal opnieuw
  • Smeed allianties en neem deel aan strategische gevechten
  • Gemeenschap van meer dan 80 miljoen spelers
  • Gratis te spelen in uw webbrowser

Platformen

  • webbrowser
  • iOS
  • Android

Ontwikkelaar

Goodgame Studios ontwikkelt Empire. De game wordt wekelijks actief bijgewerkt. Een ander populair spel dat door Goodgame Studios is ontwikkeld heet Big Farm.

Oorspronkelijke releasedatum

Empire werd uitgebracht in 2011, maar de game heeft sinds die tijd een groot aantal updates ontvangen.

Instructies

Gebruik je muis om Goodgame Empire te spelen.

Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie